Hva er årets nyttårsforsett??

eller er det nyttårsforTsett?? jaaaa potato/tomato!

I år tenkte jeg, vet dere.. At jeg absolutt ikke skulle ha noe himla nyttårsforsett som jeg har hvert år. Pleier å ha ca 10-15 stk av de, som jeg ser veldig positivt på at jeg skal klare også. DET er jo nesten det værste av alt. Så holder jeg meg i ca 1,5 dager!! Toppen..

Men så leste jeg en av mine faste blogger her ikveld og så kom jeg søren mæ på at jeg skulle stjele hennes nyttårsforsett. Så i år blir det ikke noe "slanke meg 40 kg på 2 uker"-greier, eller "ut å løpe hver bidige dag", "drikke 6 liter med vann i døgnet", "bare spise candy og drikke brus på lørdager", "ikke stupe på grøftefylla hver helg" etc etc.

men..

GET POSITIVE!!!

Kunsten å slutte å tenke negativt er en ..ja.. kunst i seg selv. Men tenk på det.. Hvis du tvinger deg selv til å smile når du er sur så må du jo til slutt le av deg selv og hva gjør du da.. du smiler faktisk! For real lissom.

okay, nå har jeg hatt det ganske trått i det siste, så jeg er litt uforskyldt ang negativitetstenkinga akkurat nå, men jeg kunne nok ha vært litt mer positivt innstilt, in general. Det kan jeg innrømme.
Så nå prøver vi en ny greie dere:
Kunsten å tenke positivt

Vil gjerne høre andres nyttårsforsetter da. Maybe I'll join ;)

Jeg skal hvertfall ha godtestreik , begynner 1januar! Bli med da vel, så ser vi hvor lenge vi holder! :D

Skrevet av: <3 Carina B.

30.des.2009 03:35

mmmm... jaaa.. njaaaa... ok da. det kan jo ikke være så dumt. jeg blir med på å BEGYNNE 1 jannuar hvertfall. hva legger du i godter da? chips, brus, sjokolade? noe mer? :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.des.2009 03:39

Smågodt, vingummi. Brus er ikke godteri - eller.. cola.. Det er jo bare sukker.. Men ja, jeg bruker å drikke "Boblevann" , enten farris eller det vi har. Er ofte kvalm, og da funker det! Så for min del er chips, godteri og sjokolade godteri ;p

Skrevet av: <3 Carina B.

30.des.2009 03:43

Skal iallefall begynne å trene mye :)

Skrevet av: christinajeanette

30.des.2009 06:08

bra forsett..:) som faktisk er mulig å holde åsså ;) min er å bli mer sunnere i hverdagen... :)

Skrevet av: Inger Lisbeth

01.jan.2010 01:45