Ukens anbefaling: RoCkPriNsEsSaN

Jeg har faktisk funnet en blogg og ei dudette som er pretty lik meg på mange måter og det er kjempegøy. Derfor har jeg blitt fast leser av bloggen hennes. Jeg leser de som IKKE er lik meg og da, men dere skjønner poenget med at det er gøy hva?

Jeg kan kommentere på hennes blogg kl 03.00 i svarte natta og jeg får som regel svar rett etter. haha.. skjer med døgnrytmen til denne jenta? and mine for that matter.
Hun begynte å blogge for under en mnd siden og jeg tipper hun kommer til å bli stor i denne 'lille' bloggverdenen vår. Hun sier akkurat det hun mener og tar opp akkurat de temaene hun vil. R-e-s-p-e-c-t!
Jeg føler at jeg nesten vil ta første fly til Tr.heim og gi ho en god klem av og til for ho er så rå. I loooove sånne folk, folkens.

Så digger jeg stilen hennes! Vel verdt å sjekke ut. Det kanskje beste er at man kan få innlegg gjerne midt i natta som på lyse dagen. Jeg liker at folk ikke har noe rytme på bloggingen (aka. ikke bare blogger for å blogge men blogger når de har noe vettugt å si!) Det er ofte i natta man blir mest inspirert so why not?

Ta pilen bort på bildet og TRØKK for å komme til bloggen hennes. It's pinkalishious. Introducing Benedicte forresten:
AAAaaaaaaaaaaaw, er ikke du verdens skjønneste lille go`jente da!!

Blir helt rørt her jeg sitter og leser om meg selv og hvor fantastisk jeg er! Hehe

Jeg er glad du har lyst å ta første fly til trondheim, for du er hjertelig velkommen :D

Kom, kom og gi meg en biiiiiig HUG så skal du få en tilbake!

Når jeg tenker meg om så kommer jeg på at jeg glemte å lage det innlegget jeg lovte.. Det om ting man kan finne på på natta når man ikke får sove. Bare vent til i natt, da skal jeg nok få klemt utav meg noen idèer, akkurat nå er det aaaltfor tidlig til at hjernen min har kommet igang ;P

Men du.. Tusen takk for gode ord. Dette innlegget skal du jammen meg få igjen for ;)

Jeg leser bloggen din fast jeg også skønner du :)

HuGs from oNe PriNCeSs to aNoThEr :-*

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

30.des.2009 10:33