You're my inspiration

Mens jeg sitter her og venter tenkte jeg at jeg skulle finne noen inspirasjonsbilder til meg selv for nyåret. Jeg kjenner min kropp såpadss og kan desverre aldri få en kropp som dette, selv om jeg synes at de har flotte kropper (noen av de):Jeg trodde før at bare jeg slanka meg nok så ville jeg se sånn ut, men man vokser til og det har gått mer og mer opp for meg at jeg nok aldri blir sånn, men skal ikke grine av den grunn. Jeg skal derimot heller sikle etter denne kroppen, for det ER mulig å trene fornuftig og ikke dytte i seg alt man ser. For oss med former, kan det faktisk være mulig å sikte på denne kroppen. Jeg synes den ser flott ut jeg. Former ja, men stram og kvinnelig. SÅNN vil jeg gjerne være. Jeg innser at jeg må kutte ned på sjokoladen da men.. Er det mulig tror dere? Noe å aim for hvertfall? Hva synes dere om kropper som hennes? Skjønner at noen vil kalle henne for lubben eller i værste fall småfeit, men jeg synes ho er nydelig, sunn og deilig. Og det er MIN mening. Kelly er herved mitt idol!

Jeg legger heller ut uredigerte bilder som jeg fant istedetfor studiobilder for vi vet jo alle hva man kan gjøre med de. Dette er realiteten:
Hehe, bra du minte henne på det da :)

Jeg kan holde deg med selskap, for jeg sitter på jobb og har ikke en dritt å gjøre :/ Bare sitter og nerder.. Og det er i grunn litt godt, men hadde vært bedre om jeg kunne sittet hjemme i min egen sofa :P Pluss at jeg kunne prøvd å redigere den amatørfilmen min xD

Hva skal du imårra? Vettu, jeg har INGEN planer for nyttårsaften..Kjenner jeg begynner å bli liTT stressa!

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

30.des.2009 19:50

Synes hun er kjempeflott, nydelig kropp! Og det har du også vakre jente!! <3 Må være former på en kvinnekropp synes jeg!!

Skrevet av: Christine Valencia

20.jan.2010 20:19