Vicodin-tabletter. The DRUG!Leste i Se & Hør idag at både Brittany Murphy, Michael Jackson, Heath Ledger etc (Anna Nicole Smith??) alle døde av overdose på dette smertestillende middelet. Men når jeg googler det så er det faktisk 'bare' blanding mellom vanlig paracet og hydrocodone. Jeg var ikke helt sikker på hva hydrocodone var så jeg googlet dette og det er vel mer DET som er farlig med det. Ikke at det er sundt å spise for mange paracet heller. Jeg tar paracet bare jeg har litt vondt i hodet så jeg skal absolutt skjerpe meg på det for dette var jo litt skremmende.

Man finner hydrocodone i disse tablettene. Tror jeg skal holde meg unna de, og paracet??:

Vicodin, Hydrococet, Symtan, Anexsia, Dicodid, Hycodan (or generically Hydromet), Hycomine, Hycet, Lorcet, Lortab, Norco, Novahistex, Hydrovo, Duodin, Kolikodol, Orthoxycol, Mercodinone, Synkonin, Norgan, and Hydrokon

Så.. Stay away people, if you know what's good for you!!

Er det ikke det som han Dr.House fyren trøkker i seg i hver episode forresten? Vet ikke helt om det er så bra å promotere asså..


www.naes.blogg.no joine konken på det første innlegget? :-D

Skrevet av: Naesblogg.no just do it ;*-

30.des.2009 20:24

There's a huge difference between real life and TV-shows. If parents don't want to become "House-like", they can prevent their kids from watching it. Besides, House MD is not a child's programme.

Skrevet av: Tiedemanns Teddy

05.jun.2010 02:28