Sjokolademousse til begjær

Jeg klarte å holde meg i hele 4 dager uten sjokolade. Nå må dere huske på at jeg er sjokoholiker og dermed tenke at det er dobbelt så godt gjort som du først tenkte ;)
Men nå sprakk jeg. Pappa klarte å snakke meg fra å drive å lage det i går natt når jeg hadde nattmunchies men nå var det ingen til å snakke meg ut av munchien her, eller mamma prøvde ikke en gang :p så det blir kosestund med deeeeilig sjokolade som smelter i munnen før du får begynt på den.

Man trenger bare melk, fløte og den Freja sjokolademousse m/daim-posen.

Den skal stå kaldt en time ca så jeg setter den i fryseren i ca: "skrive dette blogginnlegget-tid".
While you're waiting: trøkk i deg en pose med Cheeze Doodles! mmm... Going all-in tonight.
sjokolademousse er godt!

Skrevet av: HEIDI MERETE

04.jan.2010 23:14

Så godt:)

Skrevet av: ana

04.jan.2010 23:24

Yummy! :) Hei, mitt navn er Benedikte og jeg er også sjokoholiker xD

Cheesedoodles klarer jeg bare ikke. Det lukter... ja, jeg skal ikke si det for å ødelegge appetitten din xP Kos deg masse du, det fortjener du :D Viktig å kose seg iblant vettu. Når jeg blir frisk skal jeg trøkke i meg så mye godsaker..OOh gleder meg!!

Lykke til i morgen, Princess. I`ll be thinking of you :-*

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

04.jan.2010 23:35

Sukker. no huh? ^^ Der har jeg vært! :P

Koster det ikke penger det? Off, jeg vet ikke om jeg orker. det er jo gøy, men det er mange weirdos der også xD Kanskje jeg prøver.. :) Siden du er der så kan jeg vel gjøre et forsøk jeg også :)

Du skal ikke tenke så mye på den talen din. Du kommer garantert til å si noe som du ikke har skrevet ned uansett (som regel så gjør man det..sier ett eller annet osm man egentlig ikke hadde tenkt å si) og da går det bra uansett :) Du har jo masse fine ting å si om henne, det er bare å tenke tilbake på hva dere to hadde sammen :) Dessuten vil hun jo "være der" sammen med deg i morgen og du kan jo bruke det som en trøstende og tryggende tanke hvis du blir nervøs eller noe :) Det kommer til å gå kjempebra tror jeg ;)

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

05.jan.2010 01:15