Begravelsen er over

Da var jeg kommet hjem fra begravelsen. Det var en veldig fin seremoni med 'selskap' med familien og venner av mormor og oss etterpå. Jeg klarte å holde talen, noe jeg tvilte på om jeg kom til å klare. Men det var godt å få sagt det. Det værste var når de senket kista ned i jorda. Det er det vel alltid?
Jeg har aldri mistet noen så nær før, aldri sittet på første rad i en begravelse. Jeg trodde jeg skulle takle det værre enn jeg gjorde men det var godt å samles hele familien, spesielt med alle barnene. Det var veldig koselig å høre Margareth Bjørndal synge "Tir Na Noir" i kirken. Mormor var veldig mye i Haugesund i oppveksten og likte seg der så jeg føler at den passet henne veldig. Jeg vil at begravelser skal være så personlig som mulig, uten for mye prek om Jesus. Han har jo tross alt allerede hatt sin begravelse..
Begravelser er jo aldri noe gøy men jeg vet uansett at hun kommer til å være med meg i hjertet mitt livet ut (jeg vet det høres klisjé ut) for når jeg følte at jeg ikke kunne klare å skrive talen engang så ba jeg henne om å være med meg og hjelpe meg, og plutselig så kom hele talen til meg.. Og bare det at solen skinte så fint idag, gjør at jeg følte at hun var 'der'.

Det høres kanskje stygt ut, men det er godt å få det overstått. Selve begravelsen, som jeg har gått og på en måte gruet meg litt til. Så nå skal vi rydde ut av leiligheten hennes og dele tingene hennes. DET gruer jeg meg faktisk veldig til for det er da minnene kommer sterkt.

Mi kjære mormor fikk en veldig verdig send off og det er jeg veldig gla for for hun fortjente ingenting mindre.

Ha en fin kveld :)

sjekk gjerne Michael Jackson dansebloggen min :)

Skrevet av: Michael Jackson Mannen

05.jan.2010 18:24

*klemme*

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

05.jan.2010 18:29

SV: Ja, det funker helt supert! Hvertfall når du først skjønner deg på opplegget, hehe :- )

Skrevet av: Rebekah Louise, livet uten mamma

05.jan.2010 18:32