Så gla jeg ble for å få denne

Det har vært mye styr etter mormors død, sånn som det alltid er når noen går bort. Deling av ting, rydde ut av leilighet, si opp leiligheten og alt av papirer og den slags. Hele prosessen er veldig trist. Mormor var en fancy dame så mye av klærene og veskene hennes passet perfekt til meg, og det er gøy å ha noe fra henne. Det jeg ble mest gla for var noe som mamma gav med idag. Mormors gullring.
Da kan jeg ha med meg henne hele tiden, hvor jeg går og det gjør meg glad.Disse englene minner meg også veldig om mormor og de skal få en fin plass hvor de kan våke over meg. Jeg har alltid vært veldig gla i engler. Føler de representerer fred, lykke, helligdom og beskyttelse.Mamma prøvde forresten også å prakke på meg en haug med legeromaner aka husmor-porno, men jeg tror jeg står over de

Jeg har også nettopp mistet mormoren min, av kreft, og like før hun døde fikk jeg en gullring som det var ment jeg skulle få. Jeg har ikke tatt den av meg siden.

Skrevet av: Gudrun

11.jan.2010 22:27

Så kos at du fikk gullringen da :) Jeg fikk også smykker og ringer etter farmor da hun døde for maaange år siden, men desverre så er det ikke noe spesielt fint. Jeg bare oppbevarer det og tar det frem og ser på det av og til :)

As if at jeg skal bli blond igjen ja :P Haha! Det var mote på den tiden. Nå er det andre tider ;)

Har DU tynt hår? Det tror jeg ikke noe på! Du har ikke tynnere enn meg uansett. Jeg passer egentlig ikke i hestehale, må i tilfelle gjøre som deg og tuppere en god del først :P

U okey, snuppa? :)

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

11.jan.2010 22:57