Auntie Christine & Greetings from the sunbedHerlige Victoria. Dattera til min gode venninne Hilde. Jeg synes nesten jeg hører at det begynner å klirre litt i eggstokkene når jeg er med sånne skjønne, små barn. Passa jeg ei liten rosa ei eller? ;)Little pinky :)Radarparet Daniel og Victoria. Ikke lett å få denne fyren til å stå stille så man kan ta bilde av de. Lille propell.Etterpå måtte jeg av og få noe mer sol på kroppen. Helleeeeeu..! Tok bare 20 min denne ganga. Jeg bruker å ta en time når jeg først er der for jeg blir så rastløs og gidder aldri å legge meg i solarium.

Jeg har faktisk fått sove skikkelig godt i natt og er nå klar for en ny dag. Jeg skal inn til frisøren min i Kr.Sand og sette på langt og deilig hår. jeg tenkter jeg vil ha det litt lysere denne ganga. jeg blir alltid så fornøyd når jeg har vært på Salong Xtend. Eller nei jeg blir ganske så overlykkelig! At man slipper å spare i mange hår for å få fint hår og er du som meg så er det rått å kunne bytte så ofte stil, lengde og farge :) Pluss at vi får kjadra og sladra en hel haug i løpet av dagen. Det skal man jo ikke kjimse av. Jeg tar selvfølgelig bilder. Nå må jeg hoppe i dusjen her og gjøre meg litt representabel for omverden.

Toodles!

Nåmmeeen, så skjønne kids da! Du kler definitivt ei lita rosa ei :D

Hehe, det er ikke bare dine eggstokker som klirrer. Vi må finne oss en mann! En hver helst :P

Og du, hehehe. Ligger i sola og tar bilde da, du er så skjønn :)

Lykke til hos frisøren, gleder meg til å se! :D

Jeg vil også ha langt hår!!

Ha en suuper dag, babe! :-*

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

13.jan.2010 06:28

Haha, så søtt av oss da xD

Ska jeg skrive en kontaktanonnse for oss mener du? Hæhæhæ, det hadde vært litt gøy faktisk! Men jeg vet ikke hva vi hadde oppnådd med det, for her inne er jo 90 % jenter (under 16 år sådan) og 10 % homofile gutter xD Ikke at jeg har forsket på det, men sånn generell gjetning. Hehe

Meen, vi kan jo alltids prøve lykken anyway. Jeg finner ikke noen mann andre steder heller såh :P

Teenage moms er det nok av ja. Snakker de om bæsj? Herregud da.. :P

Dèt skal iallefall ikke jeg snakke om når jeg får kid.

Vi skulle nesten tatt en fotoshoot sammen for å fikse den kontaktanonnsen da.

Kom deg til Trondheim! :D Eller vi kan trikse og mikse litt på data`n. Hehe

PussPuss

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

13.jan.2010 06:45

Lykke til hos frisøren i dag, blir sikkert kjempebra! :) Gleder meg til å se resultatet.

Skrevet av: Lene J

13.jan.2010 09:31