Surrehuet begynner å bli litt bedre

Jeg har klart å komme meg i dusjen idag, Mamma måtte støtte meg inn fra senga til dusjen og jeg kunne ikke stå. helt svimmel. jeg fikk spist litt og så måtte jeg rett i senga igjen. jeg blander dagene og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har spurt om hvilken dag eller dato det er idag. veldig frustrerende, men hodet fungerer litt bedre idag. dagene er grusomt kjedelige men jeg sover jo nesten hele tiden så da blir jeg forhåpentligvis bedre.

jeg har funnet en positiv ting med dette: jeg har gått ned 3 kg på denne uka :) yaaaaaay. viktig å prøve å se det positive i enhver situasjon. hehe

så hodet er litt mer med, men kroppen er ikke. jeg tryner over alt og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått i veggen siden jeg kom hjem.

gleder meg til å være skikkelig tilbake :) nå skal jeg legge meg igjen og jeg gleder meg til å lese alle blogginnleggene deres igjen. forhåpentligvis i morra :)

HUGS


ah, drit fin blogg du har!:DDD du skriver sikkelig bra syntes jeg!

du? hadde du giddi å bare gått inn på bloggen min å kansje komentert det siste inlegget mitt, null tvang å jeg vil ikke reklamere bloggen min i det hele tatt. bare lurte om du ville gjort det:))hihi

Skrevet av: marthe ¢¾

21.jan.2010 23:18

Fortsatt god bedring, lille venn :) <3

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

21.jan.2010 23:36

natta, sov godt:)

Skrevet av: MARIKA

21.jan.2010 23:57

er du syk? god bedring!

/fredrikke

Skrevet av: fredrikke dorothea bolette

22.jan.2010 00:26

Huff, skikkelig skummelt å lese om.. Fortsatt god bedring :)

Skrevet av: Renate

22.jan.2010 12:56