Jeg er søren meg STOLT av meg selv nå!

Føles som jeg har sovet i evigheter, noe jeg sikkert også har gjort. Men nå tvang jeg meg ut av comaen min, svelgte et par ginseng kapsler og har nå ryddet og funnet fram alt av papirer og planer sånn at jeg kan komme meg tilbake til hverdagen igjen.
Det var a lot of e-mails å gå igjennom, maaaange å slette og noen interessante. Noen såpass interessante at jeg faktisk skal svare på de. Sex & The City er tilbake på skjermen i bakgrunnen her mens jeg blogger.

Jeg er 24 år og har følt i det siste at jeg ikke har hatt kontroll over mitt eget liv og nå er det på tide å gjøre noe med det.
Så nå skal det organiseres og få alt på plass, skal til og med ta fatt på økonomien (vel, kaaaanskje jeg trenger litt hjelp av pappa der..)
Jeg har surret rundt i noe som føles som en evighet, så skjer noe av det mest forferdelige i livet mitt og jeg synker enda mer ned i min lille comaverden hvor jeg bare later som jeg lever men jeg selv merker at jeg virkelig ikke gjør det.

Jeg liker det ikke og det er ikke bra. Det er på tide å ta ansvar for egne handlinger og være en voksen person.
Så nå vil jeg at alle skal krysse fingrene for at jeg klarer det hehe

Har endelig fått matlysten tilbake så jeg skal lage meg noe deilig pasta (selv om det nesten ikke er morran en gang, but I don't care!!)

Jeg vil HVERTFALL takke dere leserne mine for at dere ikke har sviktet meg mens jeg har vært borte.
Jeg skal fortelle dere om episoden men bare ikke akkurat nå for nå vil jeg forkusere på det POSITIVE :)

Har tatt litt tid, men her er hvertfall de siste bildene jeg tok med noen av mine beste venner Kenneth og Marius:Kooooooooose :)ok, I'm ticklish!!Kenneth passer på at vi får i oss nok fyllemat......Før han starter stripteasen!! :pPoenget her er at det står: "I'M SAVING UP TO PARTEEEEEY!!!"

Så flink du er da. Vær stolt du!

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

23.jan.2010 05:49

Ååå, jenta mi :) Du skal være stolt over deg selv!! :D Jeg er også stolt av deg!

Virker som du har fått litt mer perspektiv på ting nå og det er jo bra da :)

Keep on being strong!

Sv: Det ble utrolig nok søvn.. Jeg skal på jobb snart så det var en fornuftig vurdering ;P

*Klemmeee*

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

23.jan.2010 07:50