Min "Bli Ny Dag" hos Salong Xtend

Herreguuuuud som jeg hadde gledet meg til dette, og virkelig trengte dette. Jeg finner ikke mine bilder som jeg tok men frisøren min Tone tok bilder hun og så jeg låner hennes bilder.
Det er så deilig med nytt hår at jeg har ikke ord. Fargen er perfekt for meg og Tone fikk det mye lysere enn jeg hadde trodd kunne gå ann på mitt sorte hår.

Dette er min amazing frisør/psykolog hehehe

Her er prosessen: 


Sånn så jeg ut når jeg kom. Tynt, kort og slitt.Håret ble stripet. Jeg ville bare ha det lysere, det var liksom det eneste Tone hadde å gå på stakkar. Så lyst som mulig i forhold til hvordan det var.Hun bleiket det, så farget hun over alt sånn at det ikke ble orange..Sånn ble det. Fornøyd med fargen - nå gjelder bare det lange håret!!!Snart ferdig med påsettingen :)Langt hååååååååååååååååår! I'm a HAPPY HAPPY TJEJ!!Deilig! Tone er min angel! Hun satt av hele arbeidsdagen sin for meg. Bleiking, farging, påsetting, klipping og styling.

Sjekk ut innlegget hun laget om dette på bloggen hennes.

Ååååå så fin jeg ble. hehehe. jeg er alltid i extase etter at jeg har vært hos Tone :) Tusen millioner takk. og sjekk så fort det går ann å gå fra kort, stygt, sort og slitt hår - til langt, deilig, og fresht hår.


Du ble kjempefin. Flott farge. Hva kostet det å få gjort alt det?

Skrevet av: Pinkangel

23.jan.2010 08:55

Nydelig du ble :)

Skrevet av: Tonje Rosa Løff

23.jan.2010 10:48

kjempe fint:) hvor mye kostet det ? :)

Skrevet av: pick only me

24.jan.2010 16:27

Herregud hvor utrolig fint det ble:-D du ble tusen ganger penere med langt hår :-D kledde det kjempegodt!

Skrevet av: Caroline

27.jan.2010 18:43