Norsk, svorsk eller engelsk??

.. kanskje ikke akkurat svorsk da ;)

som dere ser saa har jeg skrevet paa engelsk i det siste: delvis for at jeg har vaert SINNA, hatt daarlig tid og at jeg befinner meg i et annet land som gjor at jeg maa skrive saann som dette og det ser jo ganske teit ut.

MEN..jeg lar dere bestemme. dere kan skrive her eller paa facebook'en min om hva dere vil jeg skal skrive paa. Bare saa det er sagt saa er jeg ikke helt god paa noen av spraakene og det beklager jeg. Naar jeg skriver paa norsk saa blir det liksom alltid en blanding av alt annet. Gaar det bra eller er det skikkelig irriterende? Hvis det er SKIKKELIG irriterende saa maa jeg vel kanskje gjore noe med det,eller?

Det er litt vanskelig aa faa blogga like mye som vanlig naa som jeg er paa ferie,men jeg prover aa poppe innom med noen oppdateringer naa og da saa jeg haaper dere er fornoyd med det?

Jeg har hatt en litt blandet dag idag. Jeg vaaknet til sol og sommer og slang meg ut ved pool'en og fikk endelig litt farge paa kroppen. Problemet var bare at det var saa mange philipino's rundt bassenget og jobba saa jeg turte jo nesten ikke aa ta av meg den stygge joggebuksa en gang. Jeg sier det bare: folk her er ikke akkurat redde for aa STIRRE. med folk saa mener jeg selvfolgelig ekle menn.. Men jeg tok mot til meg og sprayet meg inn med masse olje allikevel! Den hadde FAKTISK solfaktor 8 i seg! heyheyhey! ikke bad for jenta som soler seg i syden med babyolje naar hun forst er der.
Jeg laa alene, noe som var litt digg. Jeg leste ca halve "The Host" som bare er superspennende. Av samme forfatteren som Twilight sagaen. Anbefaler paa det sterkeste.
Men saa syntes jeg at jeg hadde vaert for mye alene saa jeg gikk og spiste paa en fancy uterestaurant HELT alene. hadde jeg aldri turt aa gjore hjemme men her var det digg, siden jeg liker aa sitte og tenke og stirre paa folk som gaar forbi. men saa tok tankene fullstendig overhaand og jeg folte  taarene presset paa naar jeg kom paa at denne gangen skulle jeg faktisk ikke sende postkort eller ringe mormor og fortelle henne om hvordan jeg har det paa ferie. Jeg kysser ringen hennes og skriver et brev til henne anyway. graater for meg selv bak Ray Ban'sene som jeg har arvet av mormor (ho var fancy ser du) og spiser deilig mat og ringer driveren som kommer og henter meg.
Jeg kommer 'hjem' og min sote venninne Charlotte klemmer meg og henter mat til meg. til og med litt sjokolade, som jeg spiser i senga mens jeg tuter litt til og setter til slutt paa noen episoder av The City, to make me feel better.

Naa skal vi snart ut og spise med noen venner. Vi skal hjem tidlig og legge oss (booooring) for at vi skal opp tidlig og vaere hele dagen paa hotellet. Slikke sol, trene og gaa paa spa hele dagen. It's gonna be sweet and good for our souls.

Ha en fin sundaynight folkens :) klokka er litt mindre her enn den er hjemme. her er den ca halv ti paa kvelden.tror den er 2-3 timer mer hjemme i norge?
Hugs and Bugs

Syntes du skal skrive det språket du føler for der og da. Hørtes deilig ut å være ferie,og kun konsentere seg om selvpleie,tenke,rense,lese og alt det der,det er vel sånn en ferie burde ha vært til vanlig ikke masse stress som gjør at man trenger ferie etter ferie.

Skrevet av: Marit Skree

31.jan.2010 18:54

jeg syns personlig at du burde blogge på Norsk. Du er Norsk. jeg ser det at du har venner som snakker engelsk,men da får du oversette til dem. min personlige mening

Skrevet av: Jan morten Monsen

31.jan.2010 19:02

Skriv på det språket du vil du. Chrissie-girl :) Jeg leser anyway :D

For that matter synes jeg du skriver bra, for jeg klarer alltid å se for meg det du forteller (og da har du god forteller-evne ska du vite) :)

Du må ta masse godt vare på deg selv og prøve å nyte fridagene så godt du kan! :)

*Stryker på kinnet og gir en goooood klem*

Jeg vil definitivt møte daten igjen. Har tro på dette serru :) Det er ikke ofte, hehe, så dette må jeg utforske og ta vare på så godt jeg kan :)

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

31.jan.2010 19:14

Hvis du føler deg trygg på det engelske skriftspråk så hadde jeg valgt EMGELSK for du skal rekke land utover Skandinavia. Men derimot hvis du ikke føler deg trygg så hold deg til norsk. Dette er mitt råd til deg og alle andre som er i rampelyset.

Hilsen Annette

Skrevet av: Annette Lund

31.jan.2010 19:14

Skriv på norsk du!

Skrevet av: Lars-Kristian von Nerbø

31.jan.2010 19:48

høres ut som du koser deg snuppa! leit med din kjære bestemor som er i himmelen, men herlig du er som skriver til henne likevel! hun ser det nok, og det er terapi for deg! du er en nydelig sjel er du! synes forøvrig at du skal skrive på spansk hahahahaha.. neida.. liker bedre når du skriver på norsk tror jeg, men kanskje dumt for de som ikke skjønner det.. men de har da google translate høhøhø.. den er jo såååå bra ;) kos deg på spa og i solen darling.. puss puss

Skrevet av: Christine Valencia

31.jan.2010 20:21

it doesn't matter what language u write in as google will translate it 4 u hope the vacation is still going well xxxx bob

Skrevet av: BOB MITCHELL

01.feb.2010 07:08

Skriv på Norsk! Men sikkert greit med enkelte temaer eller dager blir skrevet på engelsk eller noe annet hvis du skulle føle for det. Det er vel ikke så viktig om rettskrivingen er helt 100, bare leserne forstår budskapet ditt. Lykke til videre, og fortsatt god ferie:)

Skrevet av: Stein Grøterud

01.feb.2010 12:23