Dating & sånn

Sjekk disse jentene i trappeoppgangen til venninna mi. Shit! Føler dere ikke bare at det burde følge med creepy musikk til de bildene? sånn "aaaaa aaaah aaaahaaaa" - musikk liksom. Små jenter i skrekkfilmer er det mest skremmende asså! Don't you agree?Igår var jeg på veldig hyggelig date med kjekk, kjekk fyr. Had a great time.
Nå er det nok noen som kommer til å stör seg på at jeg blir litt for ærlig i utalelsene mine, men jeg bryr meg jo ca midt på kneet og kanskje enda lengre ned, så langt ned som til leggen..

The thing is:

Jeg dater visst som en kille. og det er helt forbaska greit. Jeg dater hvem jeg vil, hvor jeg vil og når jeg vil. Jeg er 24 år og lever mine beste singel-år før jeg slår meg til ro og trøkker ut 14 barn og har diverse stasjonsvogner. Nei herregud hva sier jeg: Cabriolér og store SUV'er!!

selv om jeg har vært ute med en fyr så må jeg si nei til en annen kjegas? Er vi gift etter en date?
Selvsagt om jeg kommer til å like  en bedre enn andre så kommer jeg til å kutte ut alle andre, men jeg er jente og har brent meg før, så nå er skiva snudd og det skjer ikke med det første og jeg tenker at jeg skal være rimelig sikker og han skal ha behandlet meg som princess of the world før jeg slutter å gå ut med alle hunksene ;)

Grunnen til at jeg skriver dette nå er at jeg blir litt fedd up når gutta begynner å bli så jentete og spør om ting som dette:

Dude: Lyst til å være med meg ut eller? Middag og vin eller noe?
Meg: Kan vi sikkert
Dude: Hvordan gikk forrige date?
Meg: Bra!
Dude: Åja..? Så du skal ikke treffe han igjen da?
Meg: Jo, kanskje det..? Why?
Dude: Å? Men da kan jo ikke jeg ta deg med ut på en helkveld da?!
Meg: Neivel? Jeg hadde uansett bare blitt med på en middag da vettu.. Tror forresten vi bare dropper det. Ble litt for stress her nå, men ha en fin dag.. :)

Asså, først spør han ei jente ut og så ødelegger han for seg selv ganske rett etterpå..?
Gidder jo ikke sånn stress. Har aldri møtt fyren en gang.. shiiiiit?!!
Har vel nok av nære folk som bryr seg med hva jeg gjør, om ikke UKJENTE skal bry seg så himla og?!

Let me live my life - just get lost if you don't like it :)