Happy Valentine's & Mother's Day

I'm skipping the Valentine's day and celebrating my Mum only! :)

Det er så deilig å komme hjem, spise mammas middag, få pakket ut skikkelig (noe jeg nesten aldri gidder, det ligger liksom bare og slenger i mange dager og lager rot)
Brukte søndagen til en skikkelig søndag idag: stod opp tidlig og laget frokost til mamma, med gave på sengen. Pakket ut, ryddet og sorterte i alt som kan ryddes og sorteres! Fant ut at jeg ganske enkelt har fornyet ca hele klesskapet på den siste turen. Nå skal jeg til på regninger, mailer og papirer her. Ikke FULT like gøy.

Som dere ser så boikotter jeg valentine's day, selv om jeg våknet til meld fra Amerikaneren, noe som jo var litt koselig. man liker jo alltid å bli tenkt på, either way.
Kept myself occupied today. Bruker alltid å bli litt deppa på denne dagen men i år kunne jeg ikke bry meg mindre siden jeg har datet så mye i det siste anyway og vært så mye men andre mennesker i de siste 3 ukene så idag var det DEILIG å bare surre med meg og mitt.

Har hatt Sex & The City jentene mine og 4-Stjerners Middag marathon på i bakgrunnen. Alt i alt en ganske så vellykket valentine's day. Og mamma ble gla for frokosten og gaven (sjal og clutch veske) og hele oppmerksomheten i det hele tatt. Vi bruker å besøke mormor på denne dagen selvfølgelig, så litt sårt er det også men jeg føler hun er med oss så absolutt på denne dagen :)and for you lovesick suckers out there:

Happy Valentine's