Politisk innlegg fortsetter..

Trond Thorsen
Trond Thorsen
Det vi alle l... See Moreærer er vel at det kanskje er innpotert litt for mange utlendinger til norge. jeg føler vi burde stoppet opp, og hatt en pause på 10 år hvor vi sender ut alle som ikke skal være her + de som vil hjem til sitt land og for en gangs skyld prøver å integrere de som skal blir. jeg har ingenting imot utlendinger og jeg jobber sammen med flere på jobben og av dem er muslim. han blir ikke sur når vi nevner de bildene. så skal det sies at det var litt unødvendig av dagbladet å presse det bildet på forsiden, og jeg så bare at det stod mohammed IKKE profeten mohammed. kan jo være at de mente en av de 1 millioner som heter mohammed i verden???? så just en mohammed som ble stenet.....
10 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
ned med siv
8 hours ago ·
Jama Awaleh
Jama Awaleh
Enig Håkon!
NED MED SIV!!
Det blir for dumt å såre mennesker, også i tillegg si at de ikke for utrykke sine følelser.....:-(
7 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
siv spiller bare på fordommer
7 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
He,he... jeg er så utrolig enig med deg Christine! Nå begynner man å se konturene av et sekuleaert og demokratisk samfunn i fall! Jeg husker for 20 år siden da sosialistene kalte Hagen for en rasist da han advarte oss mot radikale muslimer og radikale sosiaister som SV og kommunistene Rødt! Nå kan man se at et Oslo er helt ødelagt som by og dritten brer se ut over landet!

Allikevel har vi naive elementer i landet som fortsatt lukker øynene og nekter for at vi er midt inne i en selvdestruktiv fase i landets historie!

Husk blant annet er bistandsbudsjettet for 2010 er større enn forsvarsbudsjettet for første gang i norsk historie. Bistandspengene forsvinner for det meste til terrorister, korrupte ledere og byråkrati! Dette er årsaken til at Riksrevisjonen blir nektet innsyn, og dette fører til at befolkningen ikke får informasjon om realitetene!... See More

Løgn og bedrag kommer ofte fra den sosialistiske regjeringen! Dette kaller de makt!
7 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
sprer bare ytterligere motvilje og polarisering med den type ordbruk. husk at det ikke er så veldig lenge siden arnulf øverland fikk lignende reaksjoner fra kristne da han forfektet sitt syn på kristendommen. sååå tolerante er ikke vi nordmenn heller..
7 hours ago ·
Christine Lövendahl
Christine Lövendahl
jeg er ikke rasist for 5 flate øre. har INGENTING med hudfargen å gjøre. ola nordmann er like ille ja. det handler bare om å vise litt RESPEKT. og jeg er HELT UENIG med det muslimske kvinnesynet!! jeg var nettop i et veldig muslimsk land og GUD jeg er gla jeg ikke må leve i sånn undertrykkelse....!!
7 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
du er ikke, men frp legger opp til holdninger som appellerer til rasister. og rasisme trenger forresten ikke ha med hudfarge å gjøre. forøvrig er jeg for at de har lov til å demonstrere, men jeg synes ikke det er noe de burde demonstrere mot, personlig. det jeg er imot er siv jensens språkbruk, som kun er stigmatiserende og populistisk.
7 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
mange kommer med uttalelser uten erfaring eller kunnskap, har man jobbet på asylmottak så vet man hvilke type personer som kommer til landet, hvilke holdninger de har til vesten og målet med at de kommer hit!
7 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
det er ikke folk som bor på asylmottak som demonstrerte i går riktignok. poenget er at vi kan godt være uenige med innvandrernes syn og holdninger på ting og tang, men den "vi-dem" holdningen, bidrar IKKE til å gjøre det noe bedre. innvandring er kommet for å bli, og det må nordmenn bare innse.
7 hours ago ·
Christine Lövendahl
Christine Lövendahl
men når de står på youngstorget og nærmest truer oss med en ny 11 september så ser jeg helst at de peller seg tilbake der de kom fra, for da EIER de neimen ikke shame eller respekt!!! fyyyyyy!!!
7 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
sa ikke at det var rett, det er jeg sterkt imot. er siv jensen jeg argumenterer imot, at samfunnet er islamisert er bullshit. ja, det bor mange muslimer her, men det betyr ikke at de må innrette seg etter norske lover eller kan leve etter islamske regler.
7 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
NED MED FANATISKE RELIGIONER!
Tåler man ikke å bli ytret i presse eller andre medier burde de i hvertfall ikke komme hit til vesten og fortelle oss hvordan vi skal styre vårt land! Vi trenger ikke slike elementer i Norge!

http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ&feature=related
7 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
der er jeg tilbøyelig til å være enig med freddy. religion er faktisk roten til veldig mye ondt, men religionsfrihet bør vi jo likevel ha, selv om religion etter mening fører til mye unødvendig kvalme, eller rettere sagt personer som tolker religion feil, lager mye kvalme.
7 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Christine: der traff du blink! Jeg ser på slike uttalelser fra radikale muslimer i Norge som en trussel og de viser at det er mange tusen muslimer i Norge som støtter Taliban - dette er skremmende, men i tråd med det Hagen nettopp sa på Youngstorget i 1988 da folk pelmet ham med tomater! Jeg var der da selv og jobbet for NRK! Jeg var sjokkert over over folks naivitet og holdninger den gangen!
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
det er også mange tusen rasister som bor på bygdene, men også i byene. har norge noensinne blitt angrepet?
6 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Håkon, jeg er for å styrke demokratiet, sekularitet, etiske rettigheter, mennesket i fokus! Gode og moderne religioner skjønner dette! Gamle syke religioner nekter å godta et fullt demokrati! Dette kan vi ikke tillate i Norge, det blir som å gå flere hundre år tilbake i tiden!
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
dere må huske på at islam ligger ca 500 år etter f.eks kristendommen i utvikling. forandring kan vi neppe regne med at skjer annet enn gradvis. kristendommen er jo ikke akkurat 100 prosent demokratisk den heller, selv om den helt klar ligger lenger fremme enn islam. jeg er forøvrig ikke uenig med deg i det du sier her, det jeg er kritisk til er som sagt siv jensens innfallsvinkel, da jeg ikke tror den er spesielt fruktbar om vi skal oppnå forandring.
6 hours ago ·