Politisk innlegg slutter..

Freddy Svendsen
Håkon, jeg må rette på deg vedrørende rasisme! Rasisme har med rase å gjøre - KUN! Alt annet for eksempel religion, kjønn, alder og etnisitet for eksempel er diskriminering! Mange i Norge roter mye med dette i ren frustrasjon!

En annen ting, jeg har selv bodd mange år i utlandet og til sammenligning det er sveart lite rasisme i Norge - det er sveart lite rasisme i Norge generelt sett også!

De radikale muslimene i Norge ser på oss som vantro og urene, det vil si at de ser på oss på en diskriminerende måte! De har dessuten liten respekt for norske kvinner og ser på norsk-etniske kvinner som horer! Mange av disse demonstrerte på Youngstorget! Disse holdningene kan vi ikke tillate i Norge!... See More
6 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Akkurat nå på TV2 Nyhetene var det reportasje om penger som er forsvunnet gjennom bistand til den Afrikanske elite gjennom korrupsjon. Det blir nevnt om vestlig naivitet! Den fattige delen av disse landene blir undretrykket enda mer med norske bistandsmidler. Det vil si vi gjør mer skade enn hjelp!
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
rase ja, ikke hudfarge... det betyr ikke at det ikke finnes, med rasisme mener jeg rasistiske holdninger, ikke nødvendigvis rasisme i sin reneste form. jeg mener at det er mange som har holdninger som grenser til rasisme, eller jeg vet, har selv opplevd det flere ganger. ( ikke mot meg, men mot andre) jeg er ikke uenig med deg at det er et stort problem, jeg er nok bare uenig i hvordan det bør løses, om jeg har forstått deg rett.
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
og jeg synes selvsagt ikke at de holdningene er holdbare. naturligvis ikke.
6 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Håkon, forandring får vi ved villighet til integrering fra de radikale muslimene! Vi kan ikke tillate at muslimer tar med seg farlig ukultur til landet! DE MÅ GODTA NORSK KULTUR OG LOVVERK! Ellers er det rett ut, vi trenger ikke slike mennesker her landet!
6 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Håkon, rase eller hudfarge blir vel det samme! Begge blir betegnet som det samme, nemlig rasisme - om det holdninger eller ikke! Alt annet er diskriminering!
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
poenget mitt er at: de blir ikke mer villige av måten siv jensen omtaler dem. 2) de blir faktisk diskriminert på jobbmarkedet. og det er fakta.innvandrere altså. og ja, jeg er enig at de må ut av landet, i likhet med bander fra øst-europa. og en slik forandring får vi ikke over natta, det må tilpasning til over tid.
6 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Husk det er like mye aldersdiskriminering og kjønnsdiskriminering på arbeidsmakedet i dag som diskriminering av minoriteter!
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
nja, vil vel si at vi har tilnærmet lik hudfarge som asiatene f.eks. men det blir jo et definisjonsspørsmål, og er forsåvidt ikke så viktig for debatten.
6 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
tenkte akkurat på det. det er helt rett, meeen det viser bare at det ikke BARE er innvandrerne som må tilpasse seg, vi må også klare å tilpasse oss dem. de radikale muslimene mener jeg selvsagt ikke at vi skal tilpasse oss.
6 hours ago ·
Freddy Svendsen
Freddy Svendsen
Takk for samtalen, må gå - plikten kalle! :-)
6 hours ago ·
Trond Thorsen
Trond Thorsen
H... See Moreåkon. hvem er det som har tilpasset seg egentlig. det må jo være oss som har tilpasset oss.som jeg skrev. nøkkelen er å sende ut de som ikke vil/får lov være her og hjelpe til med å integrere de som skal være igjen. i vår gate bor det ganske mange utlendinger nå, selv om det er litt delt. første halvdel av gata er norsk og den andre halvdelen er utenlandsk. 2 av naboene vet jeg har/driver med svart arbeid, samtidig som de går på trygd. vet ikke hva de andre gjør, men trenden er samme. dessuten hjelper det ikke at jeg er blitt diskriminert av utlendinger opp igjen hele oppveksten. men bor de i norge som bør de respektere norske lover og nordmenn, slik de aller fleste vestlige gjør.
5 hours ago ·
Håkon Lund
Håkon Lund
jeg sier ikke at vi ikke har tilpasset oss innvandrerne, men det er ikke s... See Moreå enkelt som at vi ensidig har tilpasset oss dem og ikke motsatt. jeg er enig at vi må sende ut de som gjør ugagn eller ikke har noe grunnlag for å være her, men akkurat det du sier der med at første halvdel av gaten er norsk og andre halvdelen er norsk er mye av problemet slik jeg ser det. for å lykkes med integrering må vi blande innvandrere og nordmenn i mye større grad. når bosetningen blir slik som du beskriver der, ender det ofte opp med at innvandrerne får opprettholdt sitt bilde av oss nordmenn; de får ikke utfordret sine holdninger, og det samme blir da tilfellet for nordmenn. Jeg ser at det kan være et problem at noen av dem er kriminelle og at mange nordmenn frykter å bo i samme nabolag som innvandrere av den grunn, derfor er det så viktig å integrere de som skal være igjen, som du sier. i bunn og grunn er vi nesten enige, etter det jeg kan se.
2 hours ago ·
Natalia M O
Natalia M O
Go freddy!!
Når de begynner å true oss med terrorisme da har det gått for langt. Hva med at disse fanatiske muslimene faktisk innser at de ikke bor i sitt eget land men at de bor i Norge hvor det det er en annen kultur og andre lover som de er nødt til å respektere. Hadde vi holdt på slik i deres land så tviler jeg ikke på at vi hadde fått så ørene flagret og vel så det.
2 hours ago ·
Linn Nes Johannessen
Linn Nes Johannessen
Finnest ikke bedre land og komme til, men alikevel klage.. Hadde vi fått levd som vi ville om det hadde vert omvendt? kledd oss som vi ville og la håret flagre i vinden,, i dont think so..
about an hour ago ·

Hva mener DU? Har du et annet syn på dette eller er du enig i at det blir veldig feil når vi blir truet av rabiate folk som det der på en vanlig arbeidsdag liksom? Kanskje han heller burde ha funnet seg en jobb han som stod der og gauka?!!