"Kristiansand New York"

Jeg fikk tilsendt denne herligheten av en parfyme i posten fra Britt Hovde Ross som er en av gründerene av parfymen. De ble til og med nominert til den internasjonale  FIFI Award'en, som er den gjeveste prisen å vinne innen parfymeindustrien og hvor man er i knallhard konkurranse.

Parfymen fåes kjøpt på parfymeriene "Fredrik & Louisa" i Norge og kan også bestilles herfra :)


"Bakgrunn:
Ideen bak duften Kristiansand ble til da to nordmenn, Britt Hovde Ross og Elisabeth Steen traff hverandre på Manhattan i New York City. De kom begge til USA med intensjoner om å sette sitt preg på og etablere seg i storbyen.  Det var naturlig for dem å gå sammen for å realisere drømmen om å starte sitt eget selskap innenfor kosmetikkindustrien.  Begge kunne de tilby unike egenskaper og erfaringer til prosjektet, alt fra barndomsdrømmer til artistisk lidenskap. Målet var å skape et produkt av høy kvalitet og resultatet er en moderne herreduft med et unikt særpreg, som formidler et tydelig og sterkt image.

Både Britt og Elisabeth har sterke bånd til Norge, og er stolte av sin bakgrunn. På tross av den lange avstanden over Atlanteren, har de begge en sterk tilknytning til hjemlandet. Produktet har de derfor valgt å oppkalle etter en av Norges vakreste byer; Kristiansand. Kystbyen er en av Sørlandets perler og hjembyen til Britt. 
Selve produksjonen av produktet og selskapet har fast base i New York, det var derfor naturlig og tilføye navnet på byen til det offisielle navnet på produktlinjen. Dette er også en evig påminnelse om hvor drømmen startet og hvor den ble til virkelighet.

Produkt:  

Kristiansand er en unik duft som er sammensatt av flere nyanser, inspirert av norsk skjønnhet og nordiske natur. Nordmenn er kjent for sin klassiske stil og personlig image. Den rene norske stilen har vi forsøkt å gjenskape i Kristiansand, samtidig som duften er inspirert av New York City. Byen som til enhver tid har hatt en unik evne til å berøre mennesker og deres liv.
(duften)

Lette grønne toner, hint av mandarin og eksotisk krydder, dufter som frister til reise mot et ukjent sted. Oppdag den nye duften for men. Bli utfordret av sansene dine med hvit lavendel og duggfrisk salvie som blander seg med varmen fra gylden amber. Sensuelle toner fra sandeltre, et hint av tobakk og skog, skaper en duft med kraftig tekstur. Kristiansand har en aura av natur, sensualitet og maskulinitet."

Etterhvert som duften ble spredd så fikk de mange forespørsler om parfymen kunne brukes som unisex parfyme, altså for kvinner også. Jeg prøvde ut parfymen, testa den på venner og familie og alle mener det samme: Det er en frisk og herlig parfyme med en deilig unisex lukt. Dessuten elsker jeg at kvinner bruker f.eks store herreklokker, blazere, boyfriendjeans og  nå også parfyme. It's the new thing! :)

Besøk nettsiden og facebook gruppen deres.

Vi har også et spennende prosjekt sammen, som jeg selfvølgelig skal fortelle alt om når vi kommer til det :)den så god ut :)

www.theakristinef.blogg.no - blir glad for kommentarer :D!

Skrevet av: Thea Kristine Finstad

15.feb.2010 14:36

Coolt ;) Den så veldig fresh ut.

Jeg er så sjuuuuk, du aner ikke! (Litt overdrevent da, men :P) Tror faktisk det er fyllesjuken som ikke har gitt seg enda :S

Skynd deg å bli frisk og slutt å små-hangle sånn! :-*

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

15.feb.2010 14:46

Sv: Hehe, takk for det! Ser at du er en slik jeg kan snike til meg tips av, for å komme meg oppover listene, så vær forberedt på besøk! Blir nok en stund før jeg greier å skrive en hel bloggpost om parfyme, men øvelse gjør mester! ;) Ha en fin dag!

Skrevet av: Øyvind Viland

15.feb.2010 15:41

Tusen takk for kommentaren (:

Fin blogg! (:

Skrevet av: - Emma

15.feb.2010 16:04