Gullgutten
I have a confession to make, people...

Jeg måtte faktisk eat my words her idag, om at jeg er lei av OL allerede som jeg sa igår (bare for å provosere litt for jeg visste det ville lage oppstyr og forbannelse over meg.. hehe) for jeg tok meg selv i og faktisk være ganske så ENGASJERT under et viss renn i dag som jeg fikk vite at heter Super-G og det er en form for det jeg vil kalle god gammaldags slalom. La oss bare kalle alt slalom vel så blir det ikke så vanskelig for denne jenta..??? It looks the same to me.. :p

Var en merkelig følelse når jeg kjente at hendene mine begynte å knytte seg og jeg dro knærne opp mot brystet og klamret armene rundt de der jeg satt i sofaen, som jeg vanligvis gjør når jeg er nervøs og spent - og jeg tok meg i å tenke.. herregud jeg er jo faktisk gira!! Av OL liksom. Av sport generelt!! Herrejesus!

Synes spesielt slalom ser så skummelt ut. Så fort som det går! Og folk som tryner og brekker armer og bein og det som værre er. Men Gud så gøy det var å sitte med family'en ikveld og se på at en av våre landsmenn tok GULL da.

Må forresten også meddele at han er ganske så hunk han som vant, in case you hadn't noticed ;)

Er det flere sånne renn under ett OL eller får man et par renn hver? Er det sånn at man kjører helt til man 'taper'? Synes noen burde ta seg bryet med å forklare reglene til meg asså.. hmm.. just call me Stupid, dere har faktisk lov til det nå siden jeg ikke har fulgt med i timen ;) Da skal jeg hvertfall forsette og følge med!!  Heiaheia Norge og Aksel Lund Svindal, Tora Berger og Håvard Bøkko ( ser dere, jeg leser avisene sånn av og til om ikke annet..!! :p )

Hahahahaha! Du ser på OL du ;) Jeg har rett og slett ikke peiling på OL, men snakka med mamma i telefonen istad som kunne meddele at Marit Bjørgen tok gull. Jeg bare "åh..okej" :P

Han var hunk da, om ikke annet ;)

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

20.feb.2010 00:41

Å be ut hunken? Tjaah, kanskje du får spalteplass i Se & Hør? ;)

Blir du sittende hele natta eller? Jeg vurderer å ta kveld??? Hmm, det er noe galt med meg!

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

20.feb.2010 00:52

Vettumeghva!!! Dropp hele fyren! Sånn oppførsel vil vi ikke ha noe av asså.

Finn deg en mann som kan gi deg what you need ;)

Mannfolk er ikke lett å finne, det kan jeg skrive under på :P

Jeg har kommet så langt at jeg har tatt av meg sminken iallefall. Har gitt meg en time-limit til klokka 2 :P Mulig jeg setter på Sex og singelliv-filmen :P

Finner ikke på en dritt å blogge om heller. Kanskje jeg skal begynne å blogge om ting jeg gjør gjennom dagen istedet for bare masse random tull? Hmm..

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

20.feb.2010 01:24

HÆ-RRE-GUUUUUD kødder du eller?? Er han sjuk eller?? Hahaha, for en tosk!!

Du får be han om å dra med en kompis da vettu, så kan dere gang bange :P Hahaha

Værste jeg har hørt!

Jeg har også en dude (ikke lillegutt) på telefonen her, som ønsker å "slite meg ut så jeg blir trøtt og får sove godt inatt". Hahaha! :P Jeg bare "Erm.. Nei,"

<3 Herlig å ha jenteprat med deg midt på natta, snuppa ;)

Skrevet av: &hearts; RoCKpriNSeSsan &hearts;

20.feb.2010 01:54