Owl owl

Pappa ble ringt opp av Farsunds Avis igår ang et besøk han hadde hatt på verandaen av Mr.Ugle.

Ifølge avisen så sa pappa at det var heeelt fantastisk å se denne ugla. Journalisten hadde nå egentlig bare spurt om ikke dette var litt spesielt å se på verandaen og da svarer jo pappa: "jaaaada". Og det ble til helt fantastisk flere ganger. haha. Jeg synes det er helt fantastisk hvordan aviser og blader får ting til å bli ganske anderledes. Nå var ikke dette det gøyeste eksempelet men jeg har selv blitt misquoted flere ganger og det er litt kjedelig. Men det er nå sånn det er.

Ugla var fin og svær synes dere ikke? Looking scary!oi. ha en fin kveld:)

Skrevet av: MARIKA

23.feb.2010 19:37

Shait, for ei svææær ugle! Haha, den lå liksom så henslengt der på vinduskarmen da :P

Ser heeelt fantastisk ut ja! LOL

Hahaha, jeg har fått slike kommentarer fra mamma jeg også (ikke med han her da, han har jeg ikke fortalt om og dessuten så kan han gå for å være minst 23-24).

Jeg tror du gjør rett i å gi deg mens leken er god jeg. We dont like criminals :S

Du har vel en annen en på lur, har du ikke? :D Greit å ha backup asså. Det har jeg lært :p

Dagen min har vært kjeeedsom! Og jeg er sulten heele tia. Måtte lage meg middag klokken 14, da rumlet magen så fælt at jeg holdt på å svime av. Og så sovnet jeg etter å ha lest 1 side i pensumboka mi og våknet til Ugly Betty (thank God! :p). Jeg har også hatt et realt sukkerkick og hivd i meg kanelgiflar og safari cookies til den store gullmedalje. PMS.. Me no likey!!

Hva har du gjort, vakre? :)

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

23.feb.2010 20:56