Hvem, hva & hvor?

Kjære dagbok.

Idag har jeg hatt en ufattelig slitsom dag. Døgnet mitt er fremdeles helt opp ned, noe jeg tenker å forbedre til våren når det er sol og jeg ikke blir sur av å se ut og bare se snø, snø og atter snø.

En date kansellerte en kinotur idag og det passet meg ganske greit for da slapp jeg og sminke meg idag og nå sitter jeg her med ansiktsmaske og en kopp te (som jeg forøvrig fikk pappa til å komme opp med, etter å ha sendt ned en sms til stua ;) good parenting!)

However, så kunne han idag allikevel, men da hadde vi jo allerede avtalt imorra heller så jeg sa meg fornøyd med det og kansellerte HAN. Jeg har jo tross alt nå laget planer om å ha en manfree-zone dag/kveld.

Imorra må jeg opp tidlig. Grøss og gru. Har en million ting jeg må få ordnet føles det som, men egentlig er det kanskje bare 3-4 ting..?

Jeg drar til England på fredags-grytidlig-morran. Flyet går i 7 tida tror jeg, men jeg har sikkert ikke lagt meg til da anyway så det er same same. Da ankommer vi Manchester og skal videre til Liverpool. Hvorfor går det ikke direktetur til Liverpool da? Spes når vi betaler sånn blodpris for hele turen. Makan! Skal se Liverpool-Blackburn på Anfield og jeg skal sitte og sippe vin og se på men in tights/shorts i et par timer. Nice.

Har aldri vært i Liverpool jeg, men jeg elsker England og gleder meg til folket og bare å være i england igjen. folk er jo helt anderledes der and I love it.
Skal treffe noen venner i Liverpool også og jeg prøver å smiske meg til å få kjøre bilen til han ene duden siden det er så kult å kjøre på andre siden. Hans svar (til nå) har vært: No freakin way!!!  (we'll see about that, sier nå jeg!)

Så er det tilbake igjen et par dager før jeg drar opp til Oslo igjen. Missing my people there!! Jeg skal være daten til min herlige Stig Van Eijk på Spellemannsprisen på Lørdag, noe som jeg gleder meg til. Love ya dude :)
Og så er det ned til Kristiansand i noen dager på mandag igjen. Sånn er det når jeg ikke har folkene mine samlet i samme by. Da må man rikse litt frem og tilbake. Tror ikke jeg gidder å flytte opp til Oslo (eller hvor det blir) før etter sommeren. Hvem sier nei til en sommer på sørlandet??

Kunne også tenkt meg en tur ned igjen til Dubai igjen, Spesielt nå mot våren som det er enda varmere. Savner folk over alt jeg. Skal ikke være lett, men det er viktig og komme seg rundt litt og jeg merker at det har gjort meg allverdens av godt etter den vonde tiden.

Så langt har jeg altså planlagt. Får begynne på resten av perioden etter dette.. Viktig å ikke planlegge for langt fram i tid ;)Q: har dere satt dere noen planer eller mål nå i vinter? Synes det er så gøy og høre hva andre skal gjøre, nyfiken som jeg er.

Eneste planen min er å komme helskinnet gjennom de to siste eksamenene!

Når mai kommer er jeg FRIIII og da kan livet begynne igjen ;D

Kan ikke jeg få komme ned å henge med deg på sørlandet i sommer? Jaaaaa! Eller ta meg med i kofferten når du skal til Dubai igjen ^^ I need SUN!!! And girl-fun :D

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

23.feb.2010 21:28

Mål for vinteren: ikke fryse ihjel :P

Skrevet av: Emilie

23.feb.2010 21:48

Emkl: hahah.. du DER sa du noe. søren ikke dum den :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

23.feb.2010 21:53

Åååååh, jaaa jeg kommer! :) Til sørlandet i sommer altså! :p :D

Jeg har lest èn side til siden siste oppdatering :p Blir så himla trøtt av den boka asså, skjønner ikke..

Så gøy at du skal på Spellemansprisen forresten! Har du funnet outfit? :D Jeg vil se!

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

24.feb.2010 00:08

Mål for vinteren/våren: Få en FAST jobb!

Skrevet av: Lene J

24.feb.2010 19:12