Watch out scousers!

I natt drar jeg til England. Nærmere sagt Manchester. Målet er jo selvfølgelig Liverpool. Kan jo ikke være i en by som Manchester. Herregud ;)
Flyet går 06:45 i morra tidlig, Kjempemessig. Så da tenker jeg at jeg tar en våkenatt i kveld og. Nå som jeg ENDELIG hadde fått snudd døgnet tilbake.
Får vel begynne å pakke litt. Mamma maser om at jeg må pakke med meg ulltøy! Man bor i Norge men når man skal til England, DA bør man bruke ulltøy!! Nå skal jeg riktignok på kamp og ser for meg at jeg kommer til å fryse i et par timer så kaaanskje jeg skal høre på ho mor denne ganga.
Men jeg skal jo være så fancy og sitte og sippe vin og se på men in shorts. Passer dårlig med ulltøy da asså.Skal bli godt og slippe all denne snøen for ei helg. Kan ikke nekte for det helt..

Aah, you luckypig! Hvem skal du reise med?

Dritfin jakke du har på deg på bildet, er det Carlings?

Jeg sitter atter på jobb med massiv hodepine. Ca en halvtime igjen nå så har jeg heeelg :) Det blir deilig. Skal rett hjem og sove! Og i tilfelle dèt faktisk skjer så må jeg benytte anledningen til å ønske deg GOD TUUUR! :D Kos deg masse og ikke minst ta masse bilder!

Når kommer du hjem igjen? (Dèt er det viktigste for meg, så jeg har kontroll over når du er å treffe her :p) PUSS på dig!

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

25.feb.2010 21:19

Heldiggris! Du skal England jeg skal til Trysil. Joho!

Skrevet av: Emilie

25.feb.2010 21:26

Emilie: skal du til Trysil? der skulle jeg og ha vært denne helga men det crasha med england. kose deg masse i bakken :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

25.feb.2010 21:32

Fin blogg :)) du var ganske pen :D

Skrevet av: <3 sunniva

26.feb.2010 01:02

Sunniva: så søtt. takk for det :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

26.feb.2010 02:42