Lørdag i Liverpool

Woohoo de var fremdeles på kameraet mitt.

so here goes Lørdagen i Liverpool:Jeg poserer med Gerrard!!! ;) Jeg tørka svetten hand over meg etter kampen på søndag forresten! Må jo si det. haha.. det lukta blanding av svette og men's perfume. sexy! Morten byttet drakt med han og kom med drakta som han ga til kompisen sin Stig. Needless to say, det var mange rundt oss som GJERNE ville kjøpe drakta av han!!

Jaaaa...My man John!Hæst!Shopping at L1Weeeeee... :)

Gorgeous things!!!!

Vi var på the marked først på dagen. Og det var så søt stemning der. Menn som står og gauker: "buy this. only a pound, bla bla bla" og det er fult av folk der. Koselig.

Etter shoppinga tok jeg meg en lang dusj for shopping is my cardio asså. En venn av meg fra england kom og besøkte meg i Liverpool og tok meg med ut på kvelden. Vi begynte å gå nedover mot byen men så kom vi på at ingen av oss var egentlig kjent her så vi hailet en cab inn til sentrum. Skikkelig bra stemning ute der. Men herregud, ca alle jentene gikk med korte korte kjoler og bare legger. Over alt. Looks good, men jeg er viking og jeg holdt på å freeze my ass off.

Han fulgte meg tilbake til hotellet og gav meg godnattkyss utenfor døra. How sweet :)