Hva skjer med The Hills jentene??

Herregud da.. Disse jentene er i begynnelsen av 20 årene og tar helt av med plastiske operasjoner. Den ene værre enn den andre. Og det er ikke bare boobjobs de gjør, men hele ansiktet og mer.

Noen andre som synes at de har tatt litt vel av?


La oss starte med Audrina Patridge:og så Stephanie Pratt:

Og sist men ikke minst....  Heidi Montag Pratt:Skrekkeksempel...

Personlig så liker jeg disse jentene best: Whitney Port og Lauren Conrad:
Herregud da! Syns ikke de ble noe penere jeg asså. Fysj. Hahaha

Duh, I`ve missed you too jo ;) Har mista litt bloggelysten i det siste. Like greit siden jeg må konsentrere meg om eksamen fremover.. Yuck!

How are youuu? ``

Puss&Kram

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

03.mar.2010 16:43

Det er helt sykt...

Skrevet av: Anna

03.mar.2010 17:39

ja æsj og ekkelt. og det værste er at de er jo ikke gamle heller. sjuuuukt!

Skrevet av: Christine Lövendahl

03.mar.2010 18:25

Neimen, HERRE!! Så utrolig STØGT! Og tragisk! Og rett og slett driti ut!! Ser ikke på The Hills, da... Men dette var jo bare utrolig fasinerende. Det er skremmende at de bare er i starten av 20 årene, ja... Gud... Ble helt satt ut, jeg, nå... :)

Skrevet av: Silje

03.mar.2010 18:26

Silje: ja ikke sant? jeg har heller ikke sett noen episoder etter at noen av de har tatt operasjoner. men det hadde nesten vært litt gøy å se det!! tenk at noen vil ødelegge seg sånn da!

Skrevet av: Christine Lövendahl

03.mar.2010 18:40

Ja de er helt SYKE i hodet, det er bare fornavnet!!! Jeg blir seriøst kvalm bare av tanken på hva de har gjort.......... !!

Skrevet av: Brigitte

03.mar.2010 18:43

nå ble jeg bare lei meg,herreguuud hva har de gjort!! visste ikke at audrena elr hun og søstra til spencer har operert operert operert,ser helt deformert ut :P så teit når ALLE skal gjør det samtidig au:P huufuff!

Skrevet av: Marthe Mine

03.mar.2010 22:53

haha jeg må le jeg nå jeg ser det her, spsielt hvor mange operasjoner hun har tatt! Er det mulig!! Hun ligner jo ikke i det heeele tatt :P Tror han Spencer har litt skyld i operasjoenene hennes, at han har pushet på! Og hun gjør jo alt for den dritten :P

Skrevet av: nadia

04.mar.2010 23:19