Ut og kjøpe det som trengs..

... til detoxen som jeg starter på idag. The Master Cleanse Detox. Ja, jeg gruer meg men denne ganga merker jeg at jeg er skikkelig motivert. Mer enn jeg har vært noengang.
Tok en titt gjennom skapet og jeg har selvfølgelig ikke noe av det som trengs til detox'en. Hverken sitron, cayennepepper eller lønnesirup. Eneste jeg har er vann og det holder ikke :p

Igår trøkte jeg i meg alt jeg kunne av sjokolade, chips og dip og rødvin (eller 1 glass da. det skal jo være så sunt) bare for å bli lei av det og ikke savne det denne uken/disse dagene.. men jeg må si jeg savner sjokolade allerede. It is what it is..

Noen andre som vil begynne på detoxen sammen med meg? :)  Sammen er man sterkere hehe. Jeg begynner typisk i helga da. Det gjelder å være MOTSATT av alle andre altså...!Beyonce har gått på detoxen (rett før "Dreamgirls" inspillingen) og jeg regner jo med at jeg kommer til å bli akkurat like vakker og stunning som henne når jeg er ferdig med den.... ;)

im down! ka går den ut på:)?

Skrevet av: SM

04.mar.2010 14:34

SM: cool! :) den går ut på at man bare skal drikke en 'drink' i så mange dager man klarer (sier vi). drinken består av vann med sitron, cayennepeppe og lønnesirup. denne setter opp forbrenningen og renser ut kroppen for det den har fått i seg i det siste. så kan man starte på nytt :) det er en veldig kjent detox. trykk på linken for å lese om den :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.mar.2010 14:56

Hmm. ;) så da trenger man vel ikke trene i tillegg? ;) men minst 10 dager på bare drikke!!! bit crazy.... eeeh! hehe

Skrevet av: Brigitte

04.mar.2010 15:49

Brigitte: nei man bør vel helst trene også, men jeg ser jo for meg at man ikke får så veldig mye energi av dette her da. så jo hele dietten er en detox som jeg vil prøve ut. ikke sikkert det er noe tess men lov og prøve da :) synes og den virker litt crazy :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.mar.2010 15:53

fin blogg :)

Skrevet av: tina

04.mar.2010 18:58

tina: thanx Tina :) søtt sagt.

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.mar.2010 19:01

Du sier degselv litt imot nå, gjør du ikke?

Bli like slank og stunning som syltynne Beyonce? Og stolt av formene dine??

Skrevet av: Eva Lill

09.mar.2010 15:17