SCREW IT!!!!

I can't & won't do it!!! Blandet sammen denne drinken og den smakte jo død og helvete og det skal man liksom drikke i strekk i laaang tid? Ikke faaaader. For det første så er det ikke en drink som stopper sulten. Hadde det hjulpet på det, så hadde det jo vært en ting..å fyyyyyyyysj!!!!

MEN.. jeg gir ikke helt opp folkens. Alt skal prøves og nå har jeg gjort det. Gikk inn med litt tro på dette her, men fydda!
Så cluet for meg blir heller og leve på ting som dette så lenge jeg orker. Altså bare knekkebrød og frukt. Ikke mammas gode middag. *snufs* Dette er uansett en vesentlig forskjell fra det jeg hadde til kveldsmat igår for eksempel: chips & dip og moccabønner!! (aaah love it)
Så alt hjelper vel og kan jeg komme ned i matchvekten på denne kjedelige måten så får jeg vel heller gjøre det.No detox for me!

Det hørtes jo godt ut :P

Skrevet av: Emilie

04.mar.2010 21:47

Christine daa, hva er det du driver med nå?? :p

Skal du ned i vekt er det bare å kutte ned på det du ellers spiser og røre litt mere på deg. Du trenger da ikke å kutte ut den gode maten. Jeg lover deg at du kommer til å bli så sugen på alt det gode en dag at du stapper i deg og DA er du screwed. Hør på a "mor" nå :P

Jeg har tydeligvis ingen planer om å gå NED i vekt. Har spist godteri og dritt hver dag denne uka. Men det er lov den ene uka i måneden :P

Jeg brukte 3 timer på å dyppe fingertuppene mine i aceton for så å file av neglene. FY! Skal ikke ha akrylnegler på en stund kjenner jeg :P Måtte få de av nå som jeg skal ha eksamen og skrive.. Får jo ikke til det med de neglene, hehee.

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

05.mar.2010 01:36