Se & Hør vors!

Hos Kjerstin. Ca alle utenom meg jobba der så jeg bare lata som at jeg var en del av crewet. Fair enough! Vi endte opp på Memphis hvor det var veldig det viktig å prøve og få bytta vinflaska mot champagne i baren (funka heller dårlig) og mase på DJ'en etter Michael Jackson hits (funka).Pardypeople!Søte FARMEN Catharina ;) ..trykk på bildene for å få håret rett i fleisen..


Me and Kjerstin are all smiles

og så MÅ jeg bare ha med årets fyllebilde av meg (priceless):jepp...

Idag holdt jeg meg hjemme hos my bff Merete. Hun var så søt og laget middag til meg når jeg begynte å sutre over at jeg var sulten. She know's how to handle me :p

Det var ganske lyst i leilighetene rundt her ikveld så jeg har liten tro på at mange virkelig slukket lysene.. Bad!

Looking good my dear!

Skrevet av: Karoline

28.mar.2010 01:09

Søøta mi :) Godt å se at du koser deg!

Når skal jeg og du go party sammen egentlig?? DET hadde vært noe!

Jeg sitter oppe (boombe..) og får ikke sove. Har egentlig sovet hele dagen etter megasykdom igår, så nå er jeg blitt døgnvill igjen. Sitter faktisk og titter på jobber i utlandet. Må komme meg vekk fra Norge snart! Blir du med? :D Ett år i Spania, jobbe som telefonselger (på norsk asså). Chill jobb da, sitte og prate (norsk) i telefonen hele dagen og så rett ut i sola! Leke med spanjoler, lære seg språket, bli brun OG få betalt for det. Jatakk!

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

28.mar.2010 06:00

Ha en fin påske :-)

Skrevet av: Anniken

28.mar.2010 14:07

Ja, det er bare å søke såvidt jeg har forstått. Jeg har sendt mail til dem og forhørt meg litt, ska gi deg beskjed når jeg får svar ;)

Jeg har 3 mnd oppsigelse på jobben, evt kan jeg ta permisjon så det er bare å bestemme seg for når det passer å reise! Jeg er med - DØNN!! Kunne reist imårra om det var så lett!

JAAAAAAAAA, bli med!!!! Soooooool heeele året!! :D

Skrevet av: Benedikte

28.mar.2010 15:13

Gå inn på linken her: http://www.megafon.net/stillingerb.html

Jeg tenker å dra typ i oktober kanskje? Skal ha ferie nesten hele september og blir borte da, så oktober passer i tilfelle bra (hvis jeg får permisjon rett etter ferie da, men det må jeg høre om).

Hva tror du om det?

Skrevet av: Benedikte

28.mar.2010 18:48