Facelift på Metrice klinikken i OsloIgår fikk jeg en facelift uten kniv. Dette ble gjort med strøm, skraping og oksygen!!m Høres rart ut men det er det nyeste innen teknologien og det finnes bare 5 av de apparatene i Norge, så det var gøy å få prøve dette.

Det beste er at man ser forskjell etter bare 1 behandling. Noe som er pretty amazing.

Etter å ha blitt kontaktet av klinikken så undersøkte jeg selfvølgelig litt om de og fant ut at flere av mine modellvenninner har gått her og er veldig fornøyd med resultatene.

Klinikken har alt av hightech apparater for kropp, sjel og restylane + botox. Pretty fancy. Jeg fikk en omvisning og klarte nesten ikke å velge behandling, men kom fram til at huden min sliter så om vinteren og etter en del festing, reising og stressing så trengte en real overhaling.
Er veldig glad for at jeg valgte det, selv om jeg var fristet til å prøve en ny maskin som strammer inn et par cm rundt midje og lår etter kun en behandling men jeg har ikke planer om å vise 'bikinikroppen' just yet anyway så her måtte det prioriteres.

Facelift var det faktisk, da han gjorde en side av ansiktet først og man så at det ene øyet gikk mer oppover enn det andre. Huden ble helt glatt og posene og puffiness'en under øynene ble borte. Jeg synes det er impressive etter bare en gang, når man ofte må ha mange behandlinger for å se noen resultater. Ansiktet kommer vist til å bli enda bedre i løpet av et par dager da collagenet strammer seg mer. wee

Metrice klinikken er skikkelig i skuddet for tiden og er mest av alt oppdatert på alt, noe som er utrolig til å være i Norge! De holder til på Majorstuen og de kan nås på disse linkene:Whaaat? Hva har du gjort??!

Nå må du ikke bli som de Hollywood-dollene asså!

Ikke ødelegg det vakre ansiktet ditt! Ikke lov!

*Streng*

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

28.mar.2010 15:11

Woow, Christine!!!! ;)) Hvis DU gjør det, så skal jeg også tørre en gang;) xoxoxo

Skrevet av: Brigitte

28.mar.2010 15:41

Du er så pen!!!!!

Skrevet av: Isabelle Nathalie

29.mar.2010 01:39

Hele konseptet er jo fullstendig usannsynlig.. For ikke å snakke om den dyslektiske hjemmesida :-O

Skrevet av: J

30.mar.2010 11:20