På 'hyttetur' i FarsundNOTE: Takk for en god diskusjon. Det liker vi. Alle har rett til sine meninger. Jeg publiserer desverre ikke personlige ting som ikke har NOE med denne saken og gjøre, noe dere sikkert forstår om dere tenker dere litt om. Jeg har publisert meninger som: "Du er teit som mener dette" og jeg må bare le. Javel, da var det din saklige mening I guess.. Jeg går ikke på privatpersoner men snakker om en plass, som faktisk ikke er på noen måter hellig, og har blitt møtt med personer av alle meninger i denne diskusjonen. Noen er enige i mitt syn, andre er ikke. Og det må man respektere. Fra nå av så publiserer jeg bare kommentarer med fult navn ettersom jeg står fram med fult navn.. Fair enough :)

Dette er bare MIN personlige mening og gjelder ikke ALLE i Farsund og omegn. Men det er hva jeg ser og hører. Har tross alt bodd her nesten hele livet og har like store øyner og ører som alle andre (det ene er til og med større enn det andre, så vet dere det!! hehe).  So don't go nuts folkens. Tenk på de fine strendene ;)


Det er forresten ikke MIN jobb og gjøre god reklame for Farsund????? Farsund kommune betaler desverre ikke godt nok til at jeg gidder å komme med god reklame om Farsund og det kan man jo ikke forvente heller fra en blogger?? gjør dere seriøst det? Få ordføreren til å ringe meg (whoever he/she is) og slenge noen fine lapper på bordet så kan vi heller snakkes om god publisering av "drømmebyen" ;)
Man kan nok si dette om diverse småbyer, det er klart men jeg kan bare snakke for min egen del. Så får andre starte egen blogg HER.

Og nå må dere tenke på at jeg snakker om det som IRRITERER meg over hjemplassen min og det jeg LIKER. Vurderer for og imot men you can't love 'em all..
og skrive SIN mening.. ;)

Nå må dere også tenke på at jeg står fram med fult navn og bilde og de fleste som kommenterer på bloggen min ikke tør å skrive navnet sitt en gang.. Jeg vurderer å ikke publisere disse talentløse kommentarene da jeg har lite respekt for folk som ikke har baller.

Og nei jeg tror heller ikke jeg er bedre enn noen, synes bare det er veldig veldig synd at folk ikke får gjøre som de vil, leve det livet de ønsker uten å bli rakket ned på bare fordi at de er anderledes... det er jo veldig kjedelig og det finner man selfølgelig i de fleste småbyer.

Dere leser desverre bloggen til en motstander av janteloven. Så enkelt er det.. :) Det står jeg for og kommer alltid til å stå for. Support the underdog.


Uansett hvor man bor eller kommer fra så har man gjort seg opp en mening om plassen, miljøet og hvordan man skulle ønske at det var og ikke var. Enten om man bor i en storby eller om man bor på en bitteliten plass så må man vurdere for og imot folkens.. Her er mine meninger om hjembygda for de som måtte være veldig interessert i å vite det. Rett og slett bare litt lesestoff etter middagen:

Nå for tiden så setter jeg faktisk veldig pris på å komme hjem til landet (aka. en by på sørlandet ca 1,5t sørvest fra Kristiansand). Før hatet jeg det, siden det ikke finnes noenting å finne på her. Akkurat nå så er det bare herlig. Jeg setter pris på de små tingene som å være med familien, gå lange turer og ja.. slappe av rett og slett.
Og hvis man vil gå ut på fylla her så kan man faktisk gå i joggebukse på den lokale pub'en for de fleste gjør det samme. jeg har til og med sett folk ute i.. wait for it.. Støvler og vinterheldress ,sånn blå som bøndene har vet dere..? (ikke samtidig da, men dog.. ) Gotto love it.

I Farsund så kan man gjøre AKKURAT hva man vil for det er ingen regler, ingen som passer på, til og med ikke vaktene på utestedene, nesten ikke stengetid (!!) og best av alt så finnes det ingen nattmat-junkfood plasser som er åpne på natta så man slipper å spise kebab eller grisemat i en høyst beruset tilstand og angre seg grønn dagen etterpå. Hva har man å klage på? Man kan i det minste drikke seg sanseløs full hver helg for alle vet hvor alle bor og man kan regne med at en eller annen ildsjel får deg hjem uansett, eller blir dratt med på nachspiel!! Jenter er jenter uansett om de er død-drukne og spyr all over. Viktig å få NOEN med seg på nach... Alle skal få.

Dessuten så slipper man å ta taxi for det er så sykt mange pirattaxier som har kjørt ca 40 runder rundt i rånerunden for å få med seg det som skjer, før de kjører vettet av seg for å få kjørt så mange som mulig hjem og får tjent kanskje en svart 200-lapp. DET er det jo verdt.

Det kjipe er kanskje at det er stor fare for at klamydiaen aldri blir fjernet fra Farsund siden man deler så godt på folkene her. Jeg suspekter at den sykdommen har kommet for å bli desverre, men hva skal man da gjøre når man blir STERIL i Farsund? Hva skal man DA finne på når man ikke kan produsere barn lenger? Hmm... nei jeg har ingen tips jeg!

Det morsomste er at gaaaanske mange innbyggere synes å tro at verdien av dem selv er målet i hvor mange unger de klarer å trøkke ut på et år, mens folk som ikke bor der lenger rister på hodet og er sjeleglad for at vi gjør andre prioriteringer, lever sitt eget liv før man skal guide andre i et helt nytt liv. Det er bare snakk om TID. man trenger ikke bli mor når man er 16.. Noen prioriterer å gjøre seg noen erfaringer rikere sånn at de faktisk har noe å lære kidsene når man setter de til verden. Jeg skal ikke si at jeg tar alle under ett her for noen makes excellent mums her i bygda! Synes bare det er så synd at de sitter og griner og klager i helgene over hvor stress det er å leke husmor og at de hater mannen og aldri har noe tid til seg selv lenger. Da synes jeg faktisk litt synd på de og får lyst til å gi de en medlidenhetsklem (bare noen av de, de har jo tross alt satt seg selv i den situasjonen). Nei alt er ikke alltid helt rosenrødt, men det er det ikke med noenting er det vel?
Det som JEG føler med en del folk der jeg kommer fra er at de faktisk SER NED på deg om du ikke har trøkt ut noen barn, selv om du SELV har valgt å ikke ha det. Man velger og gjør prioriteringer i livet alt etter interesser etc. Deal with it. Man kan ikke alle være like der. Unge mødre får være unge mødre om de vil det, it's just not my cup of tea lissom og det får man respektere. Bare ikke kom til meg og klag over det når du først blir full nok. OG NEI JEG SIER IKKE ALLE MEN DET FINNES ENKELTE OG DET FINNES EN DEL......! Nå har jeg jobbet i bar i 2 år her så jeg vet alt om det desverre. Det finnes baksider med å være bartender også. Det er ikke alle som er så keen på å være hobbypsykolog. Det koster faktisk ca 300 kr timen og det må du bestille via din fastlege... så vet du det ;)

Men nok om uteliv og underliv..

Farsund har faktisk de VAKRESTE strendene jeg har sett (utenom syden og USA). Folk kommer langveisfra for å ligge og fleske seg på de. Jeg guidet Madrugada-Sivert og dama til en av de 'gjemte' buktene en gang og de elsket privacy'en og hvor flott det var der.
Naturen er også nydelig i Farsund, og man kan gå eller ri lange turer nesten uansett hvor man bor her.
Om sommeren er det herlig i den lille staden. Alle folk kommer hjem pluss en del pissemaur (Rogalendingene) vi kaller dem det siden det kryr av dem på sommeren og det er koselig.
Alle sitter på en av de 2 pub'ene og er happy og lar ungene løpe løpsk hele dagen, blandt fyllikene som smiler med de tennene de har igjen. Det er BÅTLIV og reker hele sommeren. gotto love it :)  Folk kjører glade og fornøyde rundt i overfylte båter med altfor mye promille og camper på en av de mange idylliske øyene rundt Farsund (og sprer enda litt klamydia til kjente og kjære, det er jo tross alt sommer og gjenforening!)

det er bare så synd at flere og flere flytter fra Farsund. Butikker blir lagt ned og står tomme og gjør plassen mindre idyllisk. Det er kjedelig.
Men det som er kjedeligst av ALT er at om man prøver å gjøre noe anderledes her så må man bare gå og legge seg for man må jo ikke tro at man ER noe. Denne leveregelen er jeg helt imot!!!! Jeg vil gjerne tro at jeg ER noe og det vil jeg at andre også skal føle. Man får liksom ikke være seg selv og det er veldig synd. Er du så heldig å ha en annen legning enn heterofil, er litt anderledes så er det mange som hvertfall ikke tør å komme ut her. Hadde jeg vært lesbisk hadde jeg vært stolt no matter what men det er ikke alle som gir like mye faen som meg, og det må man respektere. Det er synd.

Ikke at jeg vet bedre enn noen andre, men sånn som jeg ser det så synes jeg at folk burde stå for det de er, gjøre akkurat som de vil uten å bry seg om hva andre måtte mene, man skal jo leve sitt eget liv skal man ikke? kjedelig at de fleste er så opptatt av hva ANDRE driver med. Jeg for min del har nok med meg selv og har ikke så mye tid eller INTERESSE av hva galt andre har gjort i det siste. Folk har en veldig trang til å fortelle om alt smålig drama som folk hart klart å bry seg om siden sist ;) DET er jeg ikke så keen på. skal man bruke tid på det? Hva om alle kunne konse litt mer om seg selv og smile og være glad? Da tror jeg flere hadde vært mer happy og hatt mindre problemer med seg selv, og kunne også ha spart de pengene de bruker på altfor mye psykologer. Vinn/Vinn-situasjon!!

Årh som jeg gleder meg til sommeren..

Nei det er GODT og komme hjem til Farsund. Nå regner det og snør sånn halvveis. Jeg lengter tilbake til byen hvor det var sol, but that's just me.
MEN det skal bli deilig og gjøre ingenting uten å ha dårlig samvittighet for alt man skulle ha gjort og alt man skulle vært med på, for det kan man ikke her uansett.

Deilig å være på hyttetur i Farsund :) Nå skal jeg ut og gå en lang tur. Det er deilig i Farsund. Kanskje på strendene? aaah CHILLAXING

Ja folk må få gjøre som de vil, det er hele cluet. Jeg har hørt hva folk har sagt og nå sier jeg mitt. Det er fair enough :)

Vil forresten legge til noe fra en kommentar jeg slang ut. Kanskje jeg er dårlig til å ordlegge meg eller noe men med dette så kommer hvertfall poenget fram:

Jeg har flere venninner som har kids og det er ikke de jeg snakker om heller. Nei, jeg KAN faktisk ikke nevne enkeltpersoner her for det direkte ulovlig! og det er aldri noe jeg kommer til å gjøre heller. det er ikke poenget med denne bloggen og meg og hva jeg mener.

JEG har ikke så veldig mye godt og si om Farsund som by nei, det står jeg for og det får være opp til meg, så får du heller skrive et jätteväckert innlegg om Farsund på DIN blogg så kan JEG si meg uenig :)

Take it or leave it..

Vaktene her er faktisk ganske strenge og passer på. Røyker du inne, sloss eller ikke kan oppføre deg blir du kasta ut. Baren stenger alltid kl 2, og pubene er ihvertfall stengt til 3. Bare sånn at de som leser bloggen din nå ikke tror på alt du sier å kommer ned her å tror de kan drikke og herje som de vil. Og klamydian herjer nok like mye rundt som andre steder, siden ca en av 20 seksuelt aktive har hatt klamydia. Men selvfølgelig jo mindre innbyggere jo mindre å velge i, og da blir det litt sånn at alle går på alle. Og joggebukse er det ikke så mange som går i en lørdagskveld selv om du kanskje har gjort det en gang eller to. Kjeledress har jeg heller ikke sett mange ganger på de to pubene men du ser jo alltid noen rare folk som kler seg merkelig på andre steder også. Mange går i kjeledress og horn jakke ja men ikke på byen når de skal ut som jeg har sett å har gått ut her i 4 år nå. Og her i Farsund setter folk familie å det å få barn høyt, hvis det er noe som teller her i livet er det jo faktisk familien å noe å være stolt over. Mener ikke at de burde få barn når de er 14, men hvis du er over 18 og har lyst å lage en stor familie istedenfor å bli "modell" ser jeg ikke noe problem i det. Alle har sine mål og forventinger til livet. Og det du sier om at det er så mange som klager, har jeg sett lite til. De fleste legger masse søte bilder ut av småtassene sine å skriver hvor stolte de er av barna sine. Selv har jeg ingen barn å har ikke tenkt å få før om noen år, å har flytta fra farsund. Men det er mitt valg men respekterer uansett de som heller har lyst å bo i hjembygda å være husmor. Er jo godt noen faktisk vil bo her nå som alt begynner å gå konkurs å faktisk støtter Farsund!!!

Skrevet av:

30.mar.2010 15:09

Så UTROLIG bra skrevet!!

Skrevet av: Elisabeth

30.mar.2010 15:21

Du kan få sagt det du ;) På tide at folk slutter å bry seg om KUN hva alle andre gjør og heller passe på seg selv. synes det er tøft at du gjør det du vil..!

Skrevet av: Anita G

30.mar.2010 15:22

Det er mange i Farsund som er enig med deg, men neimen ikke så mange som tør å si det...

Skrevet av:

30.mar.2010 15:41

jeg har så masse respekt for deg Christine!!! :)

Skrevet av:

30.mar.2010 15:42

jøsses, du overrasker stadig... ikke så mye jeg har lest på bloggen din, men f.eks når du skriver om mobbing for en stund tilbake, så går du ut å mobber tilbake "offentlig"/ på nettsiden din.... og denne gangen så må jeg si at flere av beskrivelsene din passer nok til enkeltpersoner, men som du sier selv, tenk så flott at de får være seg selv!!! Så fint at ikke alle må gå likt kledd!! Men å henge folk ut med "navn" blir tåpelig av deg!! Ikke vet jeg hva du vet om likeverd, men for all del, hopp på de som er svakere enn deg selv!!!

må si jeg stiller meg undrene til dine svært dømmende utsagn ang farsund.... vet ikke helt, gir du litt ris til egen bak?? Å ta abort som deg, er vel kanskje ikke det mest "voksne" i en alder av 24, og det er desverre ikke alle som har vært på heartbreak og fått klamydia.... At ikke du omgåes særlig mange folk i farsund er vel litt din egen skyld, når du på forhånd har dømt oss?

HA EN FLOTT HYTTETUR I FARSUND!!

Skrevet av:

30.mar.2010 16:08

alle har lov å ha sin egen mening.. det er heller snakk om å holde det litt for seg selv når man har så mye styggt å si.. men det er jo flott å høre at noen er sååå mye bedre enn alle andre, eller hva??

Skrevet av:

30.mar.2010 16:14

Herregug Christine, Har somregel ikke behov for og mene noe om hva du mener, men dette blir jo for dumt? vet ikke helt om jeg skal le eller gråte, det du skriver kan du jo skrive om alle plasser.

Helt i orden at du har din egen mening og du tør og si den, men dette er jo dirkete slemt mot alle de i farsund som ikke går under dine meninger! og for folk som aldri har sett Farsund så er jo dette eledig reklame! Som sagt, har ikke brydd meg før, men den der svei!

Skrevet av: Inge Kjørrefjord

30.mar.2010 16:21

jøsses, du overrasker stadig... har ikke lest veldig mye på bloggen din , men her for en stund tilbake skrev du om mobbing, flott at du er imot, men du kan da ikke gå ut å mobbe tilbake, offentlig på nettsiden din.... dobbeltmoral??

jeg må si meg enig i beskrivelsene av enkeltpersoner... men som du sier selv.... så flott at folk kan gå kledd som de vil!! Være seg selv!! Eller.... mente du kanskje ikke det alikevel??

Å henge ut enkeltpersonaer på navn... ikke vet jeg hva du vet om likeverd... men å hoppe på folk slik du gjør her...!!! Slemt!!

Du gir deg selv endel ris på egen bak?? for å være ærlig... jeg har ikke fått klamydia på heartbreak heller ingen av mine venner.... men... har du?? Og faktisk må jeg si til alle som har tatt ansvar og tatt seg av barnet når de blir gravid, tidlig, DERE GJØR EN KJEMPE JOBB!! Kanskje du oxo burde ha gjort det, Christine?

At ikke du finne på mye på fritiden i Farsund er nok ditt valg.. Jeg for min del har fullt opp + enda mer, og nei, det er ikke på barn!! Kanskje ikke veldig rart at ikke du omgåes veldig mange her, for vi er tydeligvis allerede dømt og satt i bås av deg...

HA EN FLOTT HYTTETUR I FARSUND, OG EI FIN PÅSKE :-)

Skrevet av:

30.mar.2010 16:34

Anonym: KANSKJE DE BURDE HA BRUKT KONDOM?? det finner man f.eks på: http://www.apotek1.no/ (spørs om man ikke kan bestille de på nettet.. er ikke så vanskelig)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 16:39

Anonym: jeg gidder ikke en gang å svare på kommentaren din om abort en gang. det har ingenting med Farsund og gjøre og er en veldig personlig ting og du vet INGENTING om hvordan jeg føler om det, burde du tenke på.... dette var for LAVT

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 16:40

Jeg vet. vaktene her er skikkelig slappe. det merker man hver gang man er ute her. litt gøy og egentlig. man kan jo gjøre hva pokker man vil. haha.. nei det er godt du sier det som det er.

Skrevet av: Kjerringa fra strømmen

30.mar.2010 16:50

skjønner ikke helt hva problemet ditt er? er det ikke greit at folk sier det som det er da? er jo tross alt ikke så mange som gjør det her. Hun står jo tross alt fram med sine meninger og fult navn og alt. er jo mer enn hva andre gjør. Skjønner godt at hun ikke gidder å ha så mange usaklige kommentarer når hun bare sier meningen sin. så kan jo du ha din mening.

er du så forelsket i denne byen eller? av MIN erfaring så er jeg ganske enig med Christine i det hun sier om et og annet her. Det er bare HER man får pes. Og hun snakker jo ikke bare om utelivet heller, men generelt sett. Det er ikke ALLE som synes det viktigste er å gå ut hele tida, og spesielt ikke i farsund....

Skrevet av: Til Inge K

30.mar.2010 16:54

ehm jaa... jeg skulle jo egentlig bare si MIN mening da. kan ikke forvente at alle er enige men som sagt så tar jeg ikke alle under en kam så slutt å si at jeg gjør det når jeg ettertrykkelig skriver det for at folk ikke skal misforstå. skjønner ikke hvordan det er mulig når jeg gjør det så klart. og det er ikke min jobb og lage god reklame til farsund når ingen andre gjør det... pass på dere selv heller

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 16:58

Pleier ikke ha bry til å kommentere tingene du skriver, men synes dette blir for drøyt..Greit at du har egne meninger, og synes det er flott at du tørr si hva du mener men dette altså. Hvis du synes at nesten alt med Farsund er så forferdelig, hvorfor gidder du å komme hjem her så ofte da? Du er her jo så og si alltid,sett bort fra "dagsturene" dine til oslo og sånn. Og påstandene dine om unge mødre er også litt for drøye. Det er vel like mange unge mødre i hvilken som helst annen by. De fleste unge mødrene jeg kjenner til her byen er flotte mødrer som står på.

Skrevet av: ...

30.mar.2010 17:02

...: det synes jeg og, og jeg snakker som sagt om noen og ikke alle (gidder ikke å si det mer da jeg har skrevet det flere plasser så jeg forslår et lesekurs heller..)

hva er det forresten du snakker om?? jeg skriver jo det positive jeg synes om byen og. det er desverre ikke alt jeg synes er så veldig positivt ser du. og det får jo være min og de som ikke er eninge med DEG sin sak :) agree to disagree rett og slett :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 17:11

...: forresten.. noe som jeg stusser litt over her.. hvorfor gidder du å lese bloggen min om den er så himla teit da? du forsterker jo bare AKKURAT det jeg mener om å bry seg med hva alle andre gjør... slutt å være så himla nyfiken da, slapp av og ta vare på deg selv heller... ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 17:13

når du går ut på denne måten går du ut mot flere mennesker identitet!! Da må du forvente steke reaksjoner!!!

Skrevet av:

30.mar.2010 17:23

Jeg er innom bloggen din fordi jeg synes egentlig du er ei søt og koselig jente. Men synes at dette innlegget ditt ble for drøyt.

Jeg er fra farsund ja, men har flyttet nå. Men jeg synes likevel det er en fantastisk by, med god sjarm og fantastiske mennesker.

Skrevet av: anonym

30.mar.2010 17:24

Anonym: ja og det gjør jeg så absolutt og. skulle bare ønske at folk hadde baller nok til å skrive navnet sitt i det minste ;) da får jeg litt mer respekt for enkelte, selv om de ikke har samme meningen som meg!

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 17:26

ikke bry deg Christine. det er bra at du sier hva du mener. jeg er fra en liten plass selv. det er forståelig det du sier og jeg ser ikke på det som at du henger ut NOEN og jeg ser heller ikke hvor du nevner navn...? nei noen skal ha en vrangstilt mening om alt vet du

Skrevet av: Kristina

30.mar.2010 17:53

du er så pen. jeg digger deg :*

Skrevet av: beundreren

30.mar.2010 18:21

kommenterer aldri på blogger men nå måtte jeg. jeg synes det er bra at folk vil gjøre som de selv vil og ikke bare følger strømmen av hva alle andre gjør. og hvis du har tatt abort så er det en veeeeeldig privat sak som ikke skal køddes med som jeg så at en person gjorde her. det er smålig for man kan ikke sette seg inn i situasjonen på noen måter om man ikke har vært gjennom det selv.

støtter deg jeg!

Skrevet av: beklager at jeg er anonym

30.mar.2010 18:24

Leser bloggen din hver dag og ser at u har pågangsmot og gir faen i hva folk synes og mener. sånne jenter vil gamle norge ha! gogogo ;)

Skrevet av:

30.mar.2010 18:25

Bli pissed off når du henge ut unge mødre og privatpersoner på denne måten, miss ber enn heile Farsund!!!

Synes hellår du skulle holde deg i det klamydiafrie himmelriket du har funnet!

Alexandra Brekne

Skrevet av:

30.mar.2010 19:10

Alexandra: jeg vet ikke helt hvem du er en gang, men jeg holder meg akkurat der jeg vil jeg. men du kan jo kanskje dra deg til nordpolen eller noe sånt og leke med pingvinene og den slags der? :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 19:15

Den blir for dumt Chrsitine du motsier jo deg selv, for det første sier du at folk som har flytta er sjeleglade men alikevel syns du det er synd at folk flytter siden alt går konkurs, å du sprer dårlig reklame om Farsund. For det andre kritiserer du husmødrene i Farsund men sier at du synes det er veldig veldig synd at folk ikke får gjøre som de vil, leve det livet de ønsker uten å bli rakket ned på?? ØHH? Du rakker jo ned på dem!

Skrevet av: Tonje Ousdal

30.mar.2010 19:55

Seriøst. folk her er jo glade i den lille byen farsund. men for å si det sånn så er det direkte hån mot alle de som bor her og leser bloggen din, jeg ville selv aldri sagt at vaktene på utestedene var slappe, du hadde nok ikke klart deg en kveld som en av de vaktene med din holdning om Farsund.

Du har tydeligvis i et annet innlegg sagt at du var i mot mobbing. haha, hva var det du ikke skrev om i dette innlegget da? det er jo nedverdigende mot alle i Farsund som faktisk er glad over å komme ifra Farsund kommune/lista regionen/Farsund

klamydia eller ikke, det spiller jo ingen som blir mobba for det. Det er heller ikke noe du burde ta deg frihet til å skrive, det er jo faktisk mange ungdom som f.es min alder som ikke vet hvor "heartbreakhotell" er. hva er det? seriøst, ikke si at alle har vært innom der. det er bare tøv. du har ikke mye kontakt med folk her så ikke si at du vet nøyaktig hvordan det er, du har jo flytta så hvordan skal du ha så "god" peiling?

Skrevet av: Tilde

30.mar.2010 20:08

Tonje Ousdal: what??? det er ikke mitt ansvar å gjøre god reklame for Farsund by??!! Når ingen andre gjør det så kan ikke jeg gjøre det heller. Farsund kommune betaler desverre for dårlig til at jeg gidder å gi denne byen noe god reklame ;) spesielt ikke når jeg ikke er noe fan av den. agree to disagree :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 20:34

Tilde: noen folk får være så glade i den de bare vil. man har alle lov til å mene hva man vil. jeg bor her og har bodd her i mange år så jeg har nok grunn til å utale meg ja. Dessuten snakker jeg bare av erfaring (og må IGJEN presisere at jeg ikke tar alle under ett!! folk må ha det inn med t-skje.. begynner jeg å bli mektig lei av..) når jeg sier at ENKELTE vakter ikke passer på, da jeg selv har blitt slått ned på et utested og de som gjorde det ble ikke kastet ut en gang. det er for dårlig!! og det kan alle som jobber eller har jobbet i utelivsbransjen og har det minste peiling på regler og normer der, skrive under på.

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 20:38

Seriøst, du må kunne svare på hele kommentaren min og forsvare hva du mener med andre folks PRIVATLIV. du kan ikke si "enkeltpersoner" heller, det er nedverdigene og du kan ikke finne flisen i din venns øyne hvis ikke du kan se bjelken i dine. seriøst, tenk litt over hva du skriver på bloggen din. Jeg er 14 år og har nok vett til å forstå hva som er rett og galt, men jeg skal ikke si at jeg er så perfekt heller.

Skrevet av: Helene-Mathilde D. Tjelland

30.mar.2010 20:42

Helene: jeg er ikke interessert i å diskutere noenting jeg.. jeg har mine meninger og du har dine. en blogg er en plass man skriver hva man vil når man har bloggen, så får andre si hva de mener. men å bli sånn sur ser jeg ikke helt vitsen med når det bare er mine meninger som blir sagt. Om JEG ikke liker en ting er vel min business så får det være min sak eller problem eller whatever? er det ikke det da?

jeg har flere venninner som har kids og det er ikke de jeg snakker om heller. Nei, jeg KAN faktisk ikke nevne enkeltpersoner her for det direkte ulovlig! og det er aldri noe jeg kommer til å gjøre heller. det er ikke poenget med denne bloggen og meg og hva jeg mener.

JEG har ikke så veldig mye godt og si om Farsund som by nei, det står jeg for og det får være opp til meg, så får du heller skrive et jätteväckert innlegg om Farsund på DIN blogg så kan JEG si meg uenig :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 20:48

Neida du trenger ikke drive reklame for byen, men hvis du synes det er dumt at folk flytter å alt går konkurs hjelper det jo ikke å disse byen liksom ...

Skrevet av: Tonje O

30.mar.2010 21:13

Når du skriver slikt om folk og om Farsund må du tåle at folk svarer deg og ikke be de dra til Nordpolen. HALLO Tine, det er lavmålt.

Ingen ber deg snakke varm om Farsund, men som man reder ligger man, og da må du tåle å få dritten tilbake.

Skrevet av: Steffen Andersne

30.mar.2010 21:27

Steffen Andersne: jo når folk ber meg pelle meg bort så sier jeg bare det samme til de ;) greit nok å komme med saklige kommentarer og meninger men når det kommer sånne morsomme som det så kan jeg ikke dy meg ser du ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 21:29

Tonje O: ja det er sant. er jo dumt at folk flytter men jeg forstår det jo og på en måte.. hmm. tough nut den der asså.. :) er kanskje 'vår' egen feil at folk har rømmet byen i de siste årene?

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 21:30

åhoi åhoi.. ikke rart du har flyttet. du har gjort farsund en stor tjeneste..... NEMELIG å bli kvitt deg!! ikke rart alle snakker dritt om deg...

Skrevet av:

30.mar.2010 23:36

Anonym: nei ikke sant.. er jo AKKURAT sånn jeg føler det selv. himla loser. skriv hvem du er for fader din feige fuck

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.mar.2010 23:41

Hvorfor kommer du tilbake tl Farsund HELE tiden, når du har så himla mye i mot byen?

Skrevet av:

31.mar.2010 04:17

Nå er du faktisk bare teit, men nå er jo BARE det MIN mening...

Og dårlig gjort å slette min første kommentar, sensur kalles det!!

Skrevet av: Cato Kjørrefjord

31.mar.2010 11:27

Cato Kjørrefjord: har ikke slettet din første kommentar for dette er eneste kommentaren du har lagt her..

jeg går ikke på enkeltpersoner så jeg må si at jeg mister ganske mye respekt for deg når du gjør det.

det må jo være lov til å fortelle sin historie.. each to their own :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 13:57

Anonym: eeeeeeeh....???? hvis du tar deg et lesekurs, SOM SAGT.. så blir det bra.. Tror du ikke jeg vil se familien min kanskje?? er ikke det heller lov nå? er det kjemperart for deg?

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 14:00

blir for dumt når du skyter deg selv i beinet gang på gang! Du motsier deg selv...

At du mister respekt for meg fordi jeg sier det jeg mener må være opp til deg, skal nok klare å leve med det! Men jeg sa nå bare min mening tilbake til deg! Tross alt du som greide å skrive dette!! Kanskje du bør lese gjennom det ei gang til...

Skrevet av: Cato kjørrefjord

31.mar.2010 18:43

Cato kjørrefjord: tross alt meg som greide å skrive dette?? eeeh.. ja? and your point being? ja. og halleluja for det. jeg VILLE skrive det og ja selvfølgelig var det meg som skrev det og NEI jeg trenger ikke lese gjennom det en gang til bare fordi at du mener det er teit. agree to disagree rett og slett cato :) det gjør ikke meg og mitt syn noe mer FEIL, TEIT eller whatever enn deg vettu bare fordi du har et annet syn på ting. nå synes jeg du begynner å bli litt trangsynt her..

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 18:47

trangsynt

adj. trangsynt ( a2) ['tɾɑŋsyːnt] som har sterke fordommer, som er lite åpen for andre syn

Skrevet av: Cato kjørrefjord

31.mar.2010 18:55

Cato kjørrefjord: haha.. beviser bare at menn kun klarer å svare på den SISTE tingen i meldingen. det har blitt bevist før ;) GØY å diskutere med deg Cato. Det forlenger livet, vet du :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 18:57

Positivitet forlenger livet og det har jeg masse av :)

Skrevet av: Cato kjørrefjord

31.mar.2010 20:14

Cato kjørrefjord: good :)der ser du. positivitet er en fin ting. akkurat nå er jeg riktig så positivt innstilt på at våren har kommet for å bli her. yaaaaaay!! kan det bli bedre? smil og vær glad folks :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 20:26

Utrolig vittig når man leser igjennom kommentarene her, 80 % er jo fra Farsund folk - herlig! Dere gjør en kjempejobb. Jeg er helt enig i at dette blir for dumt, og at du motsier deg selv mye. Du sier selv at dette bare er din mening, men de som har kommentert har ytret sin mening, om din mening. Det må da være lov? Man må forvente både ris og ros.

Skrevet av: Marie Stave

02.apr.2010 23:59

Marie Stave: så absolutt marie. det har du helt rett i. jeg liker en god diskusjon så det gjør meg ingenting. jeg går ikke på enkeltpersoner og sier at de er teite, dust, dumme eller allverdens av ting men jeg har faktisk publisert kommentarer med folk som mener det. noe mange mener at jeg bør la være. jeg mener at alle har rett til sin mening men da må man tørre og stå for det og. takk for kommentaren og ha ei fin påske :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

03.apr.2010 00:19

synes du er RÅ jeg! jeg vet selv hvordan små plasser/byer er og det er neimen ikke alle som tør å si hva de mener i fylla en gang, og ikke minst skrive det på en så stor blogg som denne.

Skrevet av: Sebastian Dahl

03.apr.2010 00:26

Hatten av for deg Christine. ser at du har fått en del piss her for meningene dine men jeg må si at det er beundringsverdig av deg og stå opp for noe du mener. samme hva det måtte være. godt og se at det er en del som er enige med deg og. det er jeg og. for sånn ER det desverre over mange plasser. amen for det

Skrevet av: Caroline Grane

03.apr.2010 00:29

Caroline Grane/sebastian dahl: tusen takk!!! :) søtt sagt av dere begge. jeg må si meg enig. hehe

Skrevet av: Christine Lövendahl

03.apr.2010 00:34

Oh my :p

Skjønner hva du mener. Give a fuck, det er mitt råd ;)

Cristiano Ronaldo er jo i grunn ganske hot da :p :D

Dæven asså, vi MÅ få til dette Spaniaopplegget!!

Men du, søkte du i Spania eller på Gran Canaria? Det var jo to forskjellige.

Jeg sitter og dagdrømmer om syden hver dag jeg nå, jeg er såå klar!!

Yeah! Ikke ut ikveld??

*smask*

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

03.apr.2010 01:07

Det er ikke håp her nei ser jeg....

Skrevet av: Philip Moen

04.apr.2010 21:12

Philip Moen: å? nei det var jo kjempesynd. lykke til ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.apr.2010 21:31

Ikke meg som trenger lykke med meg :)

Skrevet av: Philip Moen

04.apr.2010 22:16

Philip Moen: neinei, du om det... kan jo diskuteres når du driver og henger på siden min hele tiden ;) finn deg en hobby da gutt. kanskje fotball, eller musikk eller tegning eller noe sånt? det finnes mange muligheter.. :) good luck with that ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.apr.2010 22:18

Eneste grunnen jeg var inne på di side lille du var at er så mange som syntes du er idiotisk i dine utalelser å at du dummer deg... ;)

Skrevet av: Philip Moen

04.apr.2010 22:21

Philip Moen: good one. jeg holder med resten av folket ;) god bedring..

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.apr.2010 22:39

Hva skjedde med å legge ut alle komenatrene????

Skrevet av: Philip Moen

08.apr.2010 19:05

Philip Moen: hva skjer med å henge på bloggen min hele tida?

dessuten blir det for usaklig og legger selvfølgelig ikke ut ting som går på personlig attack. det har ingenting med saken og gjøre og det forstår nok til og med du og.

det er lenge siden jeg skrev dette nå og jeg er ikke så interessert i å diskutere det resten av dette året hehe. get over it already? finn på noe annet. det gjør jeg :)

ha en fin dag og prøv og kos deg videre:)

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.apr.2010 19:14