Stemningsrapoort fra Hovden

Fredag:

Det ble fæst hele helga på Hovden. Var det planen? Kanskje ikke men nå ble det sånn. Gøy hadde vi det.
Etter en romantisk middag for 3 kom gøtta på besøk. Erik, Yngve og Jarle. Turen gikk etterhvert til XO (baren på Hovden) + dansing til neste morran på gutta's hytte med verdens beste DJ'er, Erik og myself.Hytta til gutta. Dans oppå bordet til Nazi-musikk til ca kl 10.00 neste morran. Da dro forresten Gøran ut på en 2 mils skitur i fylla... Clever.Eeeeeugh... Creepy woodo doll!

Lørdag:  klein.blogspot.seVar på nippet til å droppe hele Lørdagen og afterskien og ligge i forsterstilling resten av kvelden, men.. et knekkebrød og en vodka/redbull half 'n half later så var man fit for fight igjenViktig og komme seg på afterskien. Der drikker man forresten med begge henderHVEM eier disse skoene??? MELD DEG! Dere vet hva de sier... Big shoes means.. big feet??? ;)Hungry.com? Sjekk linselusa i bakgrunnen da. Sende dette inn til FHM?My man Atle Drøsdal kom med sjokolade til meg :p he'd better have!Nina Therese, moi og Linette på afterskien. Damn det var jo den lua jeg sku kjøpe. Kom jo på det nå.Lady Gaga eat your heart out!Dans, dans, dans oppå PUFFEN. "Er det forresten varmt her?" (okei.. intern)Ville tilstander på fjellet. Åssen kom du deg opp der. Tipper noen kasta deg opp der for ikke fader om du hadde klart å KLATRE da!

sååååå... ble det svart!

Søndag:- megaklein.blogspot.se
Ikke fult like tøff på søndagen.. Mark my words: jeg skal ALDRI drikke redbull/vodka igjen. Krampetrekninger og helvete.Forresten ingen andre som var noe tøffere heller...

Konklusjon: Gøy men kunne ha roet meg LITT på den redbull/vodkaen asså og det kunne søren mæ alle andre og sånn at de ikke frista meg til å være oppe hele natta. Alt er deres feil. Ingenting er min.

hørtes morsomt ut :D

kjempe fint design!

Skrevet av: Helene

30.mar.2010 20:20