Vårrengjøring


Det er endelig vår og vi har fått handlet inn til påske, jeg har gått tur i sola og nå holder jeg på med påskerengjøringa. Det lukter så godt og sola gir meg masse energi. Det må man utnytte.
Igår trengte jeg å ytre mine synspunkt, var klar for en real diskusjon. Det er sundt en gang i blandt. Det er godt og få ting ut. Jeg er veldig glad for at jeg faktisk har mine egne meninger og kommer aldri til å skjule hva jeg mener for noen.
Jeg var innom politistasjonen idag ang en trussel jeg fikk her på bloggen, men de hadde tydeligvis tatt påskeferie eller kanskje det bare var stengt for dagen når jeg kom dit. Mye mulig.
Så nei, det er ikke bare sprøyt.. Jeg anmelder faktisk ting som er langt over streken. Selv om vi bloggere tåler en del så finner vi oss ikke i all slags ting. Vi er bare mennesker vi og. Vi sier ting vi har på hjertet litt mer enn andre men det betyr ikke at folk kan sitte hjemme og tror de er helt anonyme selv om de kaller seg anonym eller Bygdetøsa. Du blir spora vet du ;)

Nå er det tilbake til vasking og den siste episoden av Desperate Housewives. Passer jo fint akkurat nå.

Hugs 'n Bugs to you

Herlig! Siden du har trening nå, kan du godt komme hit og hjelpe oss med vårdugnaden vi skal ha i morgen :) God påske!

Skrevet av: Carsten

31.mar.2010 17:55

Carsten: ja lett! nå var jeg jo så godt i gang her :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 18:09

Supert! Hva er du best på? Vindu, gulv eller bad? :P

Skrevet av: Carsten

31.mar.2010 19:25

Carsten: jeg tar meg av gni'inga, så vinduer på meg. badet kan du fader mæ ta sjøl :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mar.2010 19:30

hallo you positiv-maker .din blogg er suver"1" jeg er innom hver eneste en kveld og du,ja du kan skrive, flink t å ordlegge,beskrive alt mulig.du har en egen evne i så måte. kos deg en masse i påsken.beste hilsen O

Skrevet av:

31.mar.2010 23:59

O: oi.. og jeg som innrømmer at jeg kjenner mine begrensninger når det gjelder og ordlegge meg. håper liksom bare at folk forstår hva jeg mener :p så fint sagt. thanx :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

01.apr.2010 00:15

Digger bloggen din.

godt og se at det ikke bare er meg som stresser med vårrengjøringen.

du er inspirerende ville jeg bare si :)

Skrevet av: Tone!!

01.apr.2010 00:51