JEG TAR SELVKRITIKK

Jeg kan inrømme at jeg kanskje var litt for kvass i mine utalelser. Jeg tar ikke noe tilbake for jeg står for ting jeg mener og kommer aldri til å bli en person som går rundt og sier ting bare for å ta det tilbake. Med meg er det sånn. what you see is what you get, ganske enkelt.

Det jeg kan si er at jeg kanskje ikke burde ha sagt ALT jeg hadde på hjertet når noen faktisk reagerer så sterkt og personlig på det. Noe som det ikke var ment som og jeg ikke trodde folk ville da, det ikke var ment som et personlig angrep på noen.

Jeg beklager hvis jeg såret noen. Føler uansett at ting har blitt tatt ut av sammenheng og at dere har klart å lese noe som absolutt ikke stod der. Virker på meg som om dere har lest: "Jeg synes at alle unge mødre er dødsteit og de er ikke verdt en dritt!!" når det faktisk stod: "jeg er ikke fan av å bli mor når du er 16 år og mangler all verdens av livserfaring...JEG synes det er bedre å vente til man har det sånn at man kan gjøre seg noen minner og erfaringer som man kan gi videre til sine barn" men det er nå bare min mening og dere skal få være uenige i mitt usagn så mye dere vil, men da får dere og stå fram med fult navn og ikke fortsette og skrive flere kommentarerer hvor dere klager på at kommentarene deres blir sensurert (NÅR DERE SIGNERER DERE SELV SOM ANONYME!!!) Da må jeg bare si at de som fortsetter og klage på dette er RETARDED.

Jeg skrev også fine ting om plassen Farsund. Jeg vurderte plassen for og imot og tok med begge sider. Men nå er det ikke MIN jobb og drive med rosenrød reklame for Farsund når jeg ikke synes det er så mye flott og si om plassen i helhet. Men tenk på det fine Farsund har da og ikke bare fokuser på det negative for det virker absolutt som det er det eneste dere er interessert i og da er dere jo neimen ikke et spor bedre enn meg, er dere vel?

Egentlig så kunne jeg ha kortet ned hele innlegget til dette:

Jeg har mye mer respekt for folk som tør å si meningene sine, enn for folk som bruker vold for å få det fram. Og det er det jeg har opplevd i Farsund. Ikke i Kr.Sand, ikke i Stavanger, ikke i Oslo, ikke i Bergen etc. I could go on and on..
Jeg har rett og slett blitt sjokkert og helt satt ut når ting som det skjer. DERFOR sier jeg det jeg sier om visse dørvakter: når folk får lov til å komme bort til folk som sitter og minding their own business, og slår til folk.. for så IKKE å bli kastet ut av plassen. Jeg blir sjokkert for det SKJER BARE IKKE noen andre plasser og det er ganske enkelt forkastelig.


Er veldig gla for hvor mange som var enige med meg i mine utsagt og forstod poengene mine. Jeg er kanskje ikke den beste til å ordlegge meg, da jeg er heller ingen forfatter. Skriver bare min lille blogg jeg :)

Håper alle får ei fin påske, med LITT finere vær enn dette :)