WALK A MILE IN MY SHOES

Etter å ha blitt inspirert av Monique  og hennes lista-turer så var jeg ute og gikk en lang tur, rettere sagt en bloody mil. Det er mye for meg hvertfall. Jeg begynte å bli litt mørkredd til slutt så da var det godt at Siren og vofsen Nansen kom og møtte meg på veien.Lista idyllI made a little friend..and another one.PeekabooFREEEEEESH!

Så flink du er til å gå turer, snuppa!!

Det så herlig ut :)

Nå er jeg offisielt ENSOM. Jeg trenger en god mannearmkrok som jeg kan gjemme meg i for resten av livet!! Jeg har fått nok av gifte mannfolk, nå vil jeg ha en EGEN mann. MIN egen!!

Finnes det bare utro IDIOTER der ute? Please tell me no!

Slightly frustrert her ja :p

Hva med å komme opp til barteby en helg og henge litt? :D Jaaaa! Fader, nå kom jeg på at jeg har glemt å søke på den jobben.. Må gjøre det til uka!

Love ♥

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

05.apr.2010 23:09

Haha, søt du er . Ja det er deilig å gå tur ! :D Hvertfall nå som våren kommer.. Tror vi legger skylden på den. Er jo drepen å gå ute om vinteren.

Skrevet av: Deadbarbie

05.apr.2010 23:11

For en utrolig nydelig og pen blogg. Herlige b ilder du legger ut, og modellbildene av deg, er bare nydelige :)

Å gå lange turer er utrolig befriende. Man kan la tankene løpe løpsk om man vil det, kan ta masse herlige bilder, eller rett og slett bare slappe av med musikk :)

Skrevet av: ♣ Torbjørg

06.apr.2010 08:47

Neida, jeg visste hele tiden at han var gift, men han sa at han vurderte å gå fra kona så jeg håpte jo nesten på det vettu. Men halloo, så dum det går an å bli. Seff skal ikke han gå fra noen som helst, han skal jo bare ha i pose og sekk! Ikke pokker sier jeg! Forbanna idiot. Ååååårh! Ja, så jeg er fortsatt sint da :p

Forstår meg ikke på dem jeg heller. Går i sølibat jeg nå. Noooot! :p

Det er en sånn dude ifra Trysil som har kontakta meg og vil ha meg med på et fotoprosjekt..Noe sexy villmarksfisking eller noe. Jeg har ikke all verdens erfaring med disse fotografene, men hvordan skal man finne ut om de er seriøse eller ikke? Han sa at jeg måtte ta med meg en venninne hvis jeg skulle ha med noen, for han godtok ikke mannfolk på shooten..(??) Er det vanlig? Jai spor - do svara ;)

Næh, nå skal jeg ut å kicke noe mannfolk-ass. Hej!


Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

06.apr.2010 11:15

Så flink du er snuppa!! Ingenting som er så vakkert som lista... synes nå jeg i allefall! :)

Nice friend btw - he'll keep a secret! ;)

Skrevet av: Monique Lund

06.apr.2010 13:06