Er Heidi Alexandra EGENTLIG en smart braniac????

Dette lurer jeg litt på etter å ha sett en video og to av henne. Hun blir framstilt, eller fremstiller seg selv vel og merke, som en hel del mindre smart. Rett og slett ganske hjernedød.
Det som forbauser meg litt er at majoriteten virker å ta dette som SERIØST.
Altså.. Dette er jo for genialt til å ikke være genialt.. aka. Jeg tror hun er såpass sosial intelligent at hun har klart å lure mesteparten av norge til å tro at det faktisk går ann å være sånn, mens det hun egentlig har gjort er å skape et merkevarenavn for seg selv og gjør det skikkelig bra.
Jeg synes vi skal gi henne mye mer credit enn det de fleste faktisk gir henne og se på henne som en morsom underholdning, MEN kutte ut drittslenging og heller bare le med henne, ikke AV henne. Blir jo litt unødvendig når hun er så god underholdning.

Oioi.. dere trodde vel aldri at jeg skulle skrive et positivt innlegg om Barbie?
Jo! Hun tør og jeg synes hun er råkul som legger seg fram til latter for hele norge på den måten. Først så trodde jeg faktisk at hun var helt blåst og det ser jeg at mange andre også gjør, grunnet alle de ekle kommentarene hun får, men is it all an act??
Herregud som hun får oss til å le. Takk henne for det da.
Synes det er sprekt gjort jeg, spesielt med tanke på alderen hennes. Hvor mange selvsikre jenter kjenner dere egenltig på hennes unge alder? :)

Selvsikkerhet er hotness!

Barbie's svar på tiltale:Gullige Anders van Dahl i P4 har prøvd å parodiere henne og dette gav meg og en utrolig god latter.
Legg merke til detaljene som den fluffy rosa tryllestaven, rosa boka og rosa hesten til og med:Tenkte vi kunne ta en poll her om Heidi Alexandra 'Barbie' Olsen.
Funker ikke rubrikken så trykk her: Take my poll!

Er Barbie egentlig en smartass?
 JA! Jeg har tenkt det lenge jeg...
 NEI!! Har det rabla helt for deg eller??
 Litt usikker. Kanskje det?
  
pollcode.com free polls

Hehe, jeg aner ikke jeg om hun er seriøs eller ei, men jeg tror faktisk at hun er slik hun er. Ja, mulig jeg tar feil men jeg tror det.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

08.apr.2010 03:54

ikke gått å si :p

Skrevet av: ~ Silje ~ Fotball modus <3

08.apr.2010 07:01

tror IKKE hun er smart, men at hun overdriver og vet at noe av det hun sier er dumt - JA! Det er bare å se på den videoen du har lagt ut øverst av henne, det lyser jo usikkerhet av hele jenta.. Er ikke bare bare for henne å "bli normal" etterhvert som hun modnes når hun har skapt et så klart bilde av seg for hele norge. stakkar jeg syntes bare synd på henne.

Skrevet av: Cathrine

08.apr.2010 09:28

nei, mamma som fikser håret mitt faktisk.. hobbyfrisøren! Hehe..:) men jeg skal til tone å fikse håret snart..må få stripet håret mitt ordentlig, for extensionen er sånn ca 10 ganger lysere.. hehe..:) Jo, jeg og kristina skal ut imorgen og så på¨spot, et kamerat som har leid det.. Må bare slå deg med vettu:)) Hadde vært koselig å ut en tur alle sammen en dag ja:)

Skrevet av: Veronica

08.apr.2010 10:46

glemte å svare på det bloggtrfikk greiene.. hehe:) Jo, jeg la det til igår.. fikk en hel haug av poeng, men tror igrunnen helst det hjelper på de som har veldig får lesere, fordi de merker veldig godt om de plutselig får 50 ekstra lesere:) Jo, vi var ikke i lyngdal, jeg og Kristina bare trodde det:) hehe:) vi var i kvinlog, var helt topp!Var basseng der, så ble masse bading:)

Skrevet av: Veronica

08.apr.2010 10:50

elsker deg <33

Skrevet av: Emilie :3

08.apr.2010 13:20

Hahaha, jeg dævver av den parodien!! xD

Har tenkt tanken flere ganger selv, at hun bare kødder. Ikke vet jeg, men det er jo god underhodning uansett da :) Nå leser/ser jeg ikke så mye på bloggen hennes lenger, blir bare så lei av å se alle de dritkommentarene hun får hele tiden. Hun er vel en sånn som folk loves to hate.

Skrevet av: &hearts; RoCKpriNSeSsan &hearts;

08.apr.2010 16:57

Haha,helt enig,konge innlegg! =)

Skrevet av: Marit Skree

08.apr.2010 22:49

Hei! bestevenninnen min katrine går i klasse med henne, jeg hadde før tenkt at hun bare latet som, men sannheten er faktisk at hun er like dum i virkeligheten, og helt den samme personligheten. Har også facebooken hennes, hvor hun fremstår.. som samme person. Så da er den teorien avbekreftet! :)

Skrevet av: Turid Nordvik

14.apr.2010 00:11