"DEAR DIARY. GUESS WHO I HAVE A CRUSH ON..."Jeg begynte idag med å skrive dagbok. Nå er jo bloggen en form for dagbok men det er jo ikke ALT man kan gnåle om her så da ble det en søt liten dagbok og en rosa planlegger. For meg (som er et surrehue uten like) så hjelper det å skrive ned ting, enten om det er geniale ting jeg kommer på, og like fort glemmer igjen eller ting som må gjøres. Skriv det ned.Oi blitz! men da var AHA hvertfall på plass!Det var hunken og.. (legg merke til kalenderen er fra mars i fjor. han var så digg at han fortjente å henge der siden da)

Nå skal jeg ut og spise frokost (!!) i sola. Joooo jeg har vært oppe i mange timer men glemmer jo å spise om morgenen. Om det bare kunna ha vært omvendt.. At man spiste om morgenen og glemte å spise på kvelden, men akk..
Ikveld er det pizza og film. Helt søndag idag!

Har dere en fin søndag?

huuuuuunk! kan vi dele? ;)

Skrevet av: Karro

11.apr.2010 18:12

så søte dagbøker..

Skrevet av:

11.apr.2010 18:13

han var ikke helt gal nei hehehe

Skrevet av: Anine

11.apr.2010 18:13

wow, han fortjener å henge det til evig tid! :D

Skrevet av: Omana

11.apr.2010 19:49

Jeg har skrevet dagbok i flere år.. Morsomt nok så skriver man egentlig mest de gangene det kanskje ikke går så bra i livet!! Mens nå glemmer jeg det liksom litt... Alltid kjekt å lese tilbake! ;) Du vil ikke angre på dagbok skrivingen for å si det sånn!

Skrevet av: Jorunn

11.apr.2010 23:07

Det skulle jeg også kjøpt meg. Tror jeg er det største surrehuet i verden. Hehe.. De var søte, da :)

Skrevet av: Veronica Bremnes

12.apr.2010 10:15