IT'S A GIRLTHING

I går var det sol og fryd i byen og meg og Oda endte opp på Lekteren på Aker Brygge. Når vi fant ut at vi ble litt for mange til å finne plass på lekteren så invaderte vi Sebastians place på Frogner.
Alle utenom Ida Helene holdt kjeft under Paradise og lo rått av ca ALT. Utrolig hvor ENDA mye gøyere det programmet blir med litt Pink Dragon, som var el vinoen som typisk alle jentene drakk. Det kan ha med embalasjen og gjøre. It was pink.


Plenen utenfor Grand. Chillaxing.

Ble kjent med en håndfull herlige jenter og det føltes som vi alltid hadde lekt sammen når vi kom sammen :) gotto love people like that.
Jeg har funnet ut at jeg skal begynne å fyllesnuse (neeeeida mamma!!) og jeg kommer til å holde et stort nag til Ida FOREVER for at hun er en snuspusher!
Vi endte opp på Smuget hvor det var Metallica Afterparty. Jeg briefet med at jeg kunne 2 av sangene. Selvfølgelig Nothing Else Matters & Enter Sandman.

Idag må vi bare finne en sykkelhjelm (jeg fikk ikke bruke Ida's hockeyhjelm eller hva det var,visstnok) og så drar vi og griller.smil!


Commando laughing!!!


Hører på Oda's musikk. Trodde det var Lady Gaga's nye singel. Shit så bra. I'm so proud!


Sjekk badehettemerket til Ida Helene. tihihihi


"Se hva jeg fant"  Ja okay.. men.. Alt kler den smukke. heldigvis.


Snuspusher!!!


Proof! ææææææsjFreestylah!! Rockdamicrophone..
Rock Oooooon!


Hejsan!

Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit

utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.

MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

KRAM/ Erica

Skrevet av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

15.apr.2010 22:36