WWW.KRISTINAANDERSEN.NO

Hva skjer med at blogg.no har fått akutt anfall av PMS?? igjen??
Skjedde det samme når Ida W flytta og det skjer på "mystisk vis" igjen. De har nå fjernet henne fra topplisten hvor hun har ligget i leng tid, slik at folk ikke finner hennes nye blogg. Det er pillråttent, barnslig og bare kvalmt gjort!Kristina fikk bedre tilbud og byttet plattform, noe som er ganske naturlig. Spesielt etter hvor mye blogg.no har surret og lovet gull og grønne skoger. Jeg har selv vært i møte med Rafiq. Fortalte han som det var at jeg har ikke peiling på denne blogg-business-greia. Jeg bare skriver jeg. Og da lå jeg så høyt oppe som 4 plass på topplista og han gadd fremdeles ikke hjelpe meg. Noe som resulterte i at blogglysten min forsvant  ganske godt igjen og jeg gadd ikke legge sjela mi i det for å holde en interessant blogg og begynte da å blogge annehver dag ca.

Det er for dårlig. Når folk som blogger på blogg.no kommer og ber om hjelp og sier rett ut at dette kan jeg ikke noe med, jeg ligger på topplista men vet ikke hva eller hvordan jeg skal gå frem for å gjøre et levebrød av dette.
Han satt bare der og prøvde å dra ut av meg hva slags rykte han selv og blogg.no hadde og hvem som sa hva om han og bla bla. Ble helt sjokkert jeg for dette skal være en daglig leder og burde drive seriøs business, ikke denne monkeybusiness'en han bedreiver nå.
Han presterte også å si at blogg.no nesten ikke tjente en dritt og jeg måtte ikke tro at jeg kunne forvente å tjene noe som en toppblogger. Nei greit det, men når man er blandt topp 5 så er det BULLSHIT og det vet til og med jeg. Ikke at bloggen handler bare om penger men dette er 2010 og nå har det seg sånn at blogging kan være en jobb for de som jobber mye med den og interesserer seg for det. Det er tidkrevende og det skulle bare mangle at man kan få noe igjen for det og det kan vi som bloggere benytte oss av når bedrifter f.eks trenger markedsføring. Så enkelt er det, har det vært en stund og kommer det til å bli.

Utenom dette så er bloggnettverket et veldig koselig og gøy nettverk. Folk er sosiale og morsomme og være med og vi samles og har mye kontakt. Blogging er sosialt og jeg har møtt flere nye venner gjennom bloggen (kryss i taket ja) , noe jeg setter umåtelig pris på.

Jeg elsker bloggen min, leserne mine og mine medbloggere! Halleluja for bloggnorge!
Men la oss holde det PROFFESJONELT da dere!

C xx

Er du overasket over dette??

.... he-heh.... Forventes og slik vil det alltid være

Skrevet av: Kim Skoglund

21.apr.2010 17:39

Det er så utrolig dårlig!!

Åhooooiii! :S

- Tusen takk for steen forresten ;)

Skrevet av: - Aina Regina

21.apr.2010 17:40

Kim Skoglund: nei egentlig ikke.. som jeg skrev så har jeg og hatt dårlig erfaring med han. bare løfter og mye vas.

Skrevet av: Christine Lövendahl

21.apr.2010 17:40

stakkar kristina:(

Skrevet av:

21.apr.2010 17:46

Wot? Hva er skjedd nå a? Får ikke med meg en dritt jeg..
Prosjekt finn-ut-hva-som-har-skjedd starting now! :p
Er Ida vekke??
Jeg er helt enig med deg iaffal. Jeg elsker bloggen (selv om jeg av og til blir litt lei) og jeg elsker det sosiale vi har her (utrolig nok føles det kjempesosialt!) OG jeg er selvfølgelig kjempekjempeglad for at vi har blitt homies her inne! <3

Skrevet av: &hearts; RoCKpriNSeSsan &hearts;

21.apr.2010 18:15

Eniiig! Synes dette er utrolig dumt for Kristina sin del.. Når hun har skrevet så mye for blogg.no og er en så herlig jente bør de virkelig ha mer respekt for henne enn det her!

Skrevet av: THE JUNE &#9829;

22.apr.2010 12:53