Var det jeg visste at jeg var en 1'er!!!


Wow.. Fant nettop ut at jeg ligger på 1 plass på Norges Beste Nettsider. Herrejesus. Så utrolig gøy.  Har jo aldri kommet på førsteplass EVER før i mitt liv.
Det er mamma som spiller edderkoppkabal asså! Får ikke til å ta skjermbilde med min computer, for det er en nyere paintversjon som blir for fancy for meg.

Sett bortifra dette så har jeg en trang til å vise at jeg er et arbeidsjern av rang og beviset finner dere her. Dagen begynte med sol og skyfri himmel så vi gikk ut og begynte å høytrykkspyle verandaen og fjerne busker.
Har dere sett de nyeste Ugg'sene? Med sjatteringer i rød og hvitt:


Fikk av meg driten og opp i høyhælene, where I belong. Grocery shopping. Trustworthy Ray Ban's på for vi dropper sminken idag. Eeey.. disse buksene kjøpte jeg i england for noen mnd siden og siden jeg shopper uten å prøve ting så var de selvfølgelig for små. Så nå har jeg ca en ny garderobe, av alt jeg har kjøpt og ikke prøvd, som har blitt liggende i skap i håp og vente om at jeg en vakker dag skulle stramme meg inn litt. Slikt blir man inspirert av. Still have a long way to go though, but it's a fine little start.
Så begynte det faderullan-meg og hagle idag! Jeg sier igjen at DET SKAL IKKE SKJE I SLUTTEN AV APRIL og dermed ble jeg litt sur.


men det gikk over..  (altså, haggelet og like fort det dårlige humøret)Laget meg sunn middag idag. Litt karbs! Avokado, sjampignon, løk og potetmos. Og kaviar til avokadoen da. Nå er jeg stappmett og har mest lyst til å legge meg på sofaen, men nei nei nei.
Jobber hardt med og holde igang den nye rutinen min. Opp kl 08.00 og i seng kl 23.00. Kan det gjøres?
 En times lesing og 8 timers søvn. Perfekt i ukedagene det.Så gøøy! :D Grattis! Hva slags nettstedgreier er det?

Jeg er helt imponert over deg jeg asså. Du inspirerer meg til å legge meg tidlig idag, for i morgen MÅ jeg på skolen tidlig. Natta etter Paradise :)

Kaviar på avokado? Det er kanskje like rart som at jeg bruker kanel på pannekaker :P

Hva leser du for noe forresten? Jeg ble sittende til halv fem inatt for å lese ferdig en bok og prøvde å komme meg opp kl halv åtte for å dra på skolen. Ha ha.

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

21.apr.2010 20:34

Du er BEST!

Skrevet av: Karoline

21.apr.2010 23:46

grattis :)

Skrevet av:

22.apr.2010 00:28

stilig da. gøy å vinne noe endelig da. hehe. go girl..

Skrevet av:

22.apr.2010 00:30

Så bloggen din første gnag på den nettsiden, og siden det har jeg lest bloggen din :)

Skrevet av: ♥Julie

22.apr.2010 15:28

Lite karbs med POTETER? Check again, dear...

Skrevet av:

27.apr.2010 00:18

Anonym: hahaha.. lite karbs er svensk og betyr LITT. check again, honeybun ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

27.apr.2010 00:23