FIKK PILLER AV SNILLE LEGEN IDAGÅ herrejesus.. Jeg så 4 episoder av Rikingen idag.. Jeg holdt sengen etter at jeg hadde vært en kjapp tur hos doktoren i dag og så en kjapp tur innom apoteket som jeg nå har blitt stamkunde på.
Fikk noen piller av legen. Love it. Det var ikke så spennende piller da. Bare Kodein for å dempe hosten men det er trekant på krukka (som jo betyr at jeg må holde meg unna heavy machinery når jeg bruker de).
Så NÅ skal jeg bli frisk i en fei. Som jeg sa til ho på apoteket: "Jeg GIDDER ikke denne hostingen asså".

Anyhoooow.. En liten avsporing der..

Jeg lo godt da jeg så Rikingen for han er så gjennomført harry. men han har jo gjort det bra for seg selv, det har han. Men en kis på noen og 40 år som kler seg som om Ed Hardy skulle ha kasta opp over hele han og har ei dame på 18 år blir litt.. tacky. MEN.. jeg liker humoren hans og han ser ut til å ha en god dose selvironi, noe man bare MÅ ha.
Jeg har jobba med hans lille flickvänn Camilla Fors noen ganger og synes hun er ei søt jente.

En avsporing til:

Hva SKJER med at jeg har 4 av årets Paradise deltagere som venner på facebook uten at jeg har fått det med meg en gang. hahaha.. Håper ikke jeg har godtatt Victoria, men hvorfor skulle hun ville være venn med meg? Jeg snakker jo bare piss om henne! Det er jo på tide og prøve og karre til seg litt inside info, for meg som er den største Paradise tilhengeren EVER (trodde aldri jeg skulle innrømme det!!). Det er jo så gjennomført BAD at.. hallo.. man MÅ jo få det med seg ;) Jeg heier forresten på Tine hvis noen skulle lure.

Klarte forresten å varme middagen LITT for mye idag. La den litt over ovnen og glemte den selvfølgelig. Pointet var og bare gjøre den litt myk. Myk sjokolade er å foretrekke men dette ble litt for drøyt, even for me:Dagens irritasjon toppet seg når jeg måtte snu TO doruller rundt i huset idag, så nå håper jeg de skjønner hvordan det skal være:

HER kan du joine gruppa for oss som irriterer seg sanseløs over at dassrullen henger FEIL VEI.
Det burde ikke være mulig.Er i det filosofisk-tenkende-sterke meninger hjørnet i dag og tenkte jeg skulle presentere et saftig innlegg her ikveld. Må bare finne en måte og formulere meg riktig på sånn at ikke folk går helt av støvleskaftene sine igjen ;)

Stay tuned!

Du har så langt, tjukt og fint hår!!! Fader asså!

Sitter på jobb og kjeder vettet av meg.. Har nettop hivd i meg en halvliter yogurt. Har du noen gang prøvd å rape yogurt? Don`t :P

Yup, så mye kjeder jeg meg.

Jeg bestilte meg Tyrkia-tur idag da - wohoo! Jeg og en venninne :D

Nå blir det endelig sol og varme! I juni da vel og merke. 52 dager til eksakt.

Heia Tine i stua her og! :D

PUSS

Skrevet av: ♥ RoCKpriNSeSsan ♥

27.apr.2010 19:48

Ja.. jeg vil reise NÅÅÅ!!ja, det var knall gøy på lørdag!! Blir sikkert ikke så lenge til neste gang:) kjedelig å være syk da, god bedring snuppa!

Skrevet av: Veronica

27.apr.2010 20:27

skjønn du er:) årh ,jeg skjønner meg ikke på noe sånn design greier!!skjønner ikke hvordan dere får det til:)

Skrevet av: Veronica

27.apr.2010 20:55

Hei og tusen takk for så fin kommentar på bloggen snuppa!

Har linket deg også nå! :)

Og så håper jeg at du snart blir frisk som en fisk! :)

klem

Skrevet av: Monique Lund

27.apr.2010 21:25

Takk takk! :) Jeg har en egen server nå (domeneshop.no) og så har jeg wordpress som plattform for designet mitt. Det krever at man kan endel om html koder, men om man ikke kan det, er det veldig enkelt å bare opprette en vanlig wordpress blogg! :)

Skrevet av: Monique Lund

27.apr.2010 21:36

Jeg har også domene fra domeneshop. Det jeg gjorde, var å oppgradere det til å ha et webhotell - det betyr at du reserverer en egen server hos domeneshop der du kan legge inn alt du ønsker, deriblant en blogg. Dersom du har noen som kan hjelpe deg med dette, vil jeg tro at det er absolutt best! Hvis ikke er det ikke verre enn at du lager en vanlig wordpress blogg - slik at du slipper å styre med installering og slikt (noe jeg brukte fryktelig lang tid på å få til)

Skrevet av: Monique Lund

27.apr.2010 21:52

Håpe du bli fort frisk no når du har fått slike havye trekant pilla.

Æ e så utrolig enig med flippen ut på do-rulla, d e så ufattelig irriterende, æ "huggærn" når æ ser sånt. Crazy in tha head...

Skrevet av: Aune...

27.apr.2010 22:02

Whaaat?! Det høres jo helt sykt ut!

Her er en link til hvordan du installerer wordpress på webhotellet ditt: http://codex.wordpress.org/Installing_WordPress

Skrevet av: Monique Lund

27.apr.2010 22:04

Aune...: ja det er til å dø av med de derre dorullene. haha.. og folk lurer på hvorfor jeg klarer å irritere meg over det. don't sweat the small stuff lissom, men det der er NEIMEN ikke noe småtteri asså!! :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

27.apr.2010 22:07

Hmm, litt vanskelig å forklare det her... Foreslår at du kanskje googler litt rundt og ser hva et webhotell egentlig er. For man blogger jo ikke for eller fra domeneshop - man logger seg jo inn på wordpress - men alle filene og programmeringen skjer på webhoteller/serveren til domeneshop. Anbefaler at du kanskje tar en prat med noen som kan forklare litt bedre enn meg kanskje! ;)

Skrevet av: Monique Lund

27.apr.2010 22:12

Du - jeg leste innlegget til ida nå.... er det f.... meg mulig? Herregud for en monkeybusiness han driver!

Skrevet av: Monique Lund

27.apr.2010 22:31

Enig i at det er irriterende at folk ikke kan henge opp en dorull skikkelig, hehe..

God bedring:)

Skrevet av: Marit

28.apr.2010 12:39

Hei snupp! Har du forsøkt å gå inn på mtv.com for usa? Det er nemlig der man kan se dem skjønner du! Som regel får man valg om man vil besøke den norske eller den amerikanske nettsiden helt øverst idet man går inn på mtv.com. forsøk det!

Skrevet av: Monique

28.apr.2010 13:51