ME & MY CONEHEAD <3


TADAAAAA....!

Det er mye man får tilsendt på mail altså og dette fikk jeg av min tidligere roomie Anders. Han vet hvor mye jeg ELSKER han fyren fra Luksusfellen og neimen klarte han ikke å catche meg med han og. I admit it, det har bare vært et skalkeskjul at jeg er redd for han. Egentlig så er han en veldig søt, ømfindtlig og caring mann! Selv om han er litt for gla i og klippe kredittkortene mine med jevne mellomrom.. men man må jo regne med litt skavanker i mannfolka.

Mistenker forresten at den private hjemmevideoen vår er i full fart på avveie as we speak!!

NOTE TIL MAMMA: Dette bildet er MANIPULERT av Anders, hvor et bilde av meg har blitt lagt over et annet bilde og det store hodet til luksus-duden er også lagt til (tror jeg, men kan ikke si med sikkerhet..) Jeg tipper at Anders har funnet det originale bildet på www.efukt.com (enjoy forresten!). Så det er ikke en gang my ass, asså :p

Fryktelig vakker jente!:)

Skrevet av: Julie

29.apr.2010 23:09

Hahah I LOVE IT!!

Skrevet av: Cecilia Kristensen

29.apr.2010 23:19

*Ler* :) Stakkar mammen din, hun må jo bli vettskremt :) Godt du forklarer til henne!

Skrevet av: synnovefrantzen

29.apr.2010 23:51

Hahaha, elsker det :)

Skrevet av: Astrid Helene

30.apr.2010 01:21

ja jeg må si vi var veldig fornøyd med fotografen og kommer definitivt til å bruke han neste gang igjen. Han heter Anders På Kanten (true story!!) og jeg vurderer å legge nr hans ut her sånn at dere også kan bruke han til shoot (hum hum hum..)

Skrevet av: Christine Lövendahl

30.apr.2010 02:02