KOMMER IKKE PÅ NOEN OVERSKRIFT - MEN DET ER LØRDAG HVERTFALL

Dagen ble sløv med mye relaxing men kvelden blir gøy.

Well, først så måtte jeg gjennom en traumatisk opplevelse. Klippa Mastercardet. (I figured, før han på Luxusfellen kommer og klipper det så gjør jeg det SJÆL!!! Neimen om jeg skal ha han på døra!!) Pappa passer på at det blir GJORT!(eeh.. just got out of the shower lissom... hvis dere lurte)buhuuuuuhuuuuu!! my life is officially OVER haha

Så kom min barndomskompis, nå min voksenkompis - og henta meg.
Etter en nydelig entrecote middag med familien Nygaard, inkludert min fancy reservemamma Tove <3
 så skal vi nå banke oss hos han med 2 sesonger av Arrested Developement. Er helt genialt!


Kvelden ble betraktelig bedre når jeg fikk en Barolo flaske av Oscar (pappan til Kalle), som jeg kunne kose meg med. Karl August er mann og drekker øl! Jeg er ikke mann nok enda. har forresten aldri vært så veldig til mann når jeg tenker meg om..Må jo slenge på litt Blue Man Group. Det er det beste since sliced bread asså! En dag skal jeg SÅ på show med de. Helt fascinerende.Så nå guffer vi opp arrested developement her og slenger oss i sofaen med vinen og mye digg. så ser vi det egentlig bare ann om vi hiver oss på byen etterhvert. tviler litt på det men.. kvelden er enda ung ;)

Have fun - go mad folkens. Det er LØRDAG!

Åååh søta,jeg bare fniser og ler gjennom bloggen din,du er så søt ^^

Lurt av dæ å klippe kortet (med pappas hjelp) ,jeg klippa mitt selv. fikk en skikkelig smell av banken ! suger big time .

håper du har det fiiiint :))

nuss!

Skrevet av: Marthe mine mus

02.mai.2010 21:38

Ååå arrested developement ER jo genialt

Skrevet av: Luna Anette

03.mai.2010 09:59

Så skjønn du var der med hånkledet i håret og skikkelig furten for å klippe kortet ditt! Men nå kommer iallefall ikke han derre brainiac mannen på døra di! ;)

Ha en finfin dag snuppa!

klem

Skrevet av: Monique

03.mai.2010 11:15