NEDE FOR TELLING INNTIL VIDERE

Eneste grunnen  til at jeg er oppe på denne gruelige tiden er for at jeg hører på mi venninne Oda på P5 og så er det søren mæ rett i seng igjen. De annonserte nettop at Oda skulle komme på men så kom New York sangen heller. jaja.. jeg kan klare å høre meg gjennom den asså siden det er min favourite at the moment. Let's hear if for New York.

Jeg skal egentlig være oppe på denne tida men jeg har søren ikke blir noe bedre. I natt hostet jeg sånn at jeg seriøst spydde. hadde fått høyere feber og gikk egentlig rundt som en zombie hele dagen. Den dagen som jeg trodde var Søndag.. Gøy å oppdage at det er mandag og man har gått glipp av en hel herlig Søndag. Altså sovet gjennom den. Jeg hadde visst spist middag men det er søren mæ så vidt jeg husker det. Så nå har jeg hatt feberhalliser og. eller hva detr nån heter. Har snakka med folk og kan ikke huske det engang. Jeg har til og med sett tv og spist middag uten å ha fått det helt med meg. jeg sier bare sjuuuuukt..

Sånn har jeg tilbrunget de siste 2 døgnene, med et unntak av en kaffe på pub'en som jeg såvidt husker. men når du sier det så...
(jeg tar forresten ikke cred for dette sengetøyet. Det er min buddy Kalle sitt. Han var så søt og redde opp til meg og holdt ut snorkingen min UTEN og dunke i meg. That's <3Sovner overalt jeg.. like greit.
Come rain, come shine..

Takk for teppet ja..

Kan ikke huske å ha spist denne deilige kinamaten (eller når du sier det så..) men her er det snakk om noen paralyserte hjerneceller for tiden asså.. hahah.. den var for enkel til at noen kan gjøre narr av den en gang ;)
Konklusjon:
Jeg hiver innpå!!

Nå kommer Oda på her og hun snakker akkurat nå om hennes rendevouz med George Clooney. Jeg skal seriøst kille den dama for at hun ikke klubba hen ned og og dro han med hjem til norge asså!!!!! Be afraid Oda, be very afraid...!

Det endte opp med at hun giftet seg meg Jesus heller. menmen.. jeg har tatt imot min hunky brother-in-law med åpne armer, nevertheless.
Nå graver jeg meg godt ned under dyna. Den som ringer og våkner meg før ikveld klikker jeg maaaaaaax på. Med mindre du er veldig deilig. Da er jeg mer medgjørelig

Fuck! Nå har jeg jentevondt i magen også! Feeeeck! NEI NÅ er det bare å legge seg under dyna og synes synd på seg selv. Er du en kjekk dude så kan du godt sende meld og si at "ååå så synd det er på deg VAKRE,NYDELIGE Christine. Det er mest synd på deg i hele verden og vi tenker hele verden på deg din fantastiske skapning" ..eller noe sånn... I'm just sayin'


*riiiiiing riiiiiing* ;)

Snuppa daa, du må ikke være så sjuk :/

Synes du har skrantet lenge jeg nå. Not good!

Sov deg frisk og husk å drikk masse vann!

Skal tenke på deg mens jeg prøver å overleve dagvakta mi, med hodepine og frykt for at Mr. Married skal dukke opp sånn helt plutselig og få meg til å spy! Hmm, kanskje like greit, da får jeg jo gå hjem..

Well well.

Love you, hun! God bedrings ♥

Skrevet av: ¢¾ RoCKpriNSeSsan ¢¾

04.mai.2010 09:00