SE HVA JEG FANT!!

javel bloggfolks & non-bloggfolks.

TROR jeg er ute av min febercoma. Har ihvertfall hatt energi nok til å rydde i alt av klær (med god hjelp fra min søte mamma) og med det så fant jeg søren pine meg 3 bag'er fulle av sko og vesker som jeg jo hadde glemt at jeg hadde kjøpt og pakket bort når jeg flytta sist. herrejesus sier jeg bare. jeg fornekter meg ALDRI tror jeg vi trygt kan si.

Et lite utvalg. Den ene bag'en:Det resulterer jo da i at jeg kommer ned med en haug med sko og vesker på sjappa for de some er inetersserte i det. Nåja, noen beholder jeg selv for de er bare så vakre. Jeg skal til Oslo imorra og er ikke hjemme igjen før i neste uke engang, men det kan hende at mamma kanskje åpner sjappa noen dager. Vil da selvfølgelig si ifra her.

Q: Det viser seg at intervjuet med meg var i mandagens utgave av Fædrelandsvennen. Det gikk meg hus forbi. Noen som fikk sett det? Hvordan tok jeg meg ut? :p

Fordømra mastercardet lå der og gjorde narr av meg hver gang jeg gikk forbi det så til slutt heiv jeg det. Innså vel at det ikke funker nå anyway!Vet ikke hvor jeg skal begynne henne med disse skoene altså. Får vel kanskje bare.. begynne i en ende?


herregud jeg kommer innom!!!!!!

Skrevet av:

06.mai.2010 03:43

haar du virkelig så mye sko asså? som du ikke skal ha? jøss :)

Skrevet av:

06.mai.2010 10:25

haha, æ dauår! Så utrolig vittig - det var jo ikke lite sko heller da!

Og jeg trodde jeg hadde mange sko... tihi! :)

så godt å høre at formen er bedre! Kos deg masse i oslo - jeg skal "kose" meg med eksamenslesing i helgen *gaaahh!* Er heldigvis over til onsdag! :)

klem

Skrevet av: Monique

06.mai.2010 11:08

Du burde legge ut noen av klærne på bloggen, for oss som ikke bor i nærheten:-)

Skrevet av: Jannicke

06.mai.2010 13:59

Wuuuhu :D Hehehe

Skrevet av: Karoline Madeleine

06.mai.2010 17:34

kommer nok innom en dag igjen jeg og :) du må kose deg masse i oslo :) glad i deg kusine:)

Skrevet av: silje nodeland

07.mai.2010 00:04