KOM MAI DU SKJØNNE MILDE, DET ER VÅR.

Tar bare bilde MOT sola jeg..!
Se så deilig fint det er i Oslo idag. Etter en herlig kveld med sushi,paradise og vin med en vakker skapning igår så var det og stresse seg til Bekkestua for et mye interessant møte idag tidlig. Det betyr store forandringer på/med bloggen :)

Etter møtet satt jeg meg ned ved universitetet og slikket sol, drakk espresso eller cappuchino (husker ikke og husker heller ikke forskjellen på de) og ventet på at Merete skulle bli ferdig med noe eksamensforberedelser, så gikk vi på vår faste restaurant og hadde karbs som bare juling av den beste chilli/garlic-pastaen. Noen som vil kline??

Venteunderholdning:Nå venter jeg IGJEN på folk. Nå er det Oda som skal bli ferdig med noe jobbgreier (ho er rett og slett på jobb ja) og så er det hjem til ho og chille, sladre og legge noen fine slagplaner.

Åja.. må bare si at sånne store ringer som folk har i selve øret er skikkelig nasty. and not in a good way. skikkelig, skikkelig ekkelt!!! Måtte bare få uttrykke meg når jeg så en gikk forbi med det her nå. eeeugh.. Vurderte strengt tatt og si det til han selv men var redd han ikke var interessert i min mening eller ville sette seg på meg eller noe enda koseligere. igjen.. eeugh!


ALT DET NYE HAR KOMMET NED PÅ SJAPPA MI NÅ (det som jeg fant vet dere) I FARSOND OG DEN ER ÅPEN I ET PAR TIMER IMORRA FOR DEM SOM VIL INNOM OG GJØRE NOEN RØVERKJØP PÅ  SKO ELLER VESKER F.EKS :)

KL.11.oo - 13.oo


Spennans snupp! Gleder meg til å høre/se hva som kom ut av det møtet! :D

Ha en strålende helg nydelige! <3

Skrevet av: Monique Lund

09.mai.2010 10:57