STAVANGERish

Etter møte i Oslo og catching up med nye og gamle venner så dro jeg til Stavanger for å gjøre det samme.
Hadde vært ti ganger bedre om jeg ikke hadde vært så fordømrade klein i formen men jeg klarte å forelske meg litt i Stavanger fordi om.

Ankommer Stavanger by og det kryr av smårips (russ) så jeg må bare sette meg ned og ta meg en Irish! Kenneth, Odd Mikal og Gunvor kommer og joiner meg. Merker at jeg har lite strøm på kameraet OG jeg har glemt laderen hjemme. Derfor dårlig med bilder fra oslo.Lørdagen er kjempekoselig med skrekkfilm og vin og bare kos. Selv om det ikke ble bytur så er man LITT klein på søndagen. Hele gjengen er faktisk kleine når vi skal av og grille på Hundvåg. Snakk om idyllisk plass. Jeg dreiv og forvirra det med Høvåg og kom fram til at det var jo ikke så langt unna.. Dere ser hvorfor på bildene. (Høvåg = idyllisk sommmerplass i kr.sand)Hunden Nala (tror jeg) som jeg omdøpte til Narnia. lettere å huske..Idyll... Rogalands svar på sørlandet. Fint det når vi er en haug med sørlendinger (pluss en Stord'ing) og griller.Snapshot av Kenneth og Gunvor


Idyll 2 :)


Man tager:
En grill, kull og masse tennveske + en liten fyrstikk:A whole lotta meat:+ 1 stk Odd Mikal til å være grillkonge.+ is FØR middag:= suksess!!! (frokost/dagen derpå-mat i 7 tiden)

Vi skulle lage saus uten målebeger. så hvor mye er altså da 4 dl?? eksperiment:
Man tager: 1 stk stort glass + 1 stk 0.33 øl, heller oppi og får et ganske nøyaktig resultat.. eller hur? et stappfult glass er ca 5 dl? close enough!Sånn blir du forresten når du har fått for mye av innholdet i det glasset... warning...Gøy du liker Stavanger, det er best vettu! ;)

Skrevet av: Tone Bø

11.mai.2010 19:53

Tone Bø: ja du kan ha rett i det ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

11.mai.2010 20:57