FYLL & FANTERI

Så ble det søren mæ litt grøftefyll igår da. og idag som det er så forbaska hellig og alt! klein.org men jeg ser for meg at formen stiger snart så det er ikke synd på meg allikevel.

Nye og gamle bekjentskap :)Pga DETTE så ble jeg fordømra meg skitten på buksene og måtte krype og klatre. Huff og huff. Det er på grensen til uakseptabel oppførselVåkna opp og hadde cravings etter julebrus og jeg tror det kan ha hatt noe med denne og gjøre.. Fikk ikke med meg den i natt da.. Trodde jeg! JULEBRUUUUS! Noen som har lagra til sommeren?Nå er det bare og lade opp til ny omgang, eller hur? TROR heller det blir rolig ikveld. man er jo ikke 17 lengre, selv om hele 2 vakter TRODDE det igår og spurte iherdig etter leg. haha.. herlig. av ei som var sånn ca 10 år yngre enn meg (-ish). som jeg stod og så ned på. litterally! Lættis! Jeg var i ekstase resten av kvelden ;) 17 år!!!!!!

Jeg ble forresten ikke tafsa på igår en gang og DET synes jeg nesten er litt uakseptabel oppførsel av enkelte. Jeg skal nå sette meg ned og være fornærmet og på grensen til sur i noen minutter før livet går videre.

Neimen ble du ikke tafsa på? hmm, da må du jo nesten feste i dag også så dette rettes opp umiddelbart. Hoho.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

13.mai.2010 16:44

TrineCam: ikke sant..! det er litt det jeg vurderer ser du ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

13.mai.2010 16:48