SØNDAG/FUNDAG

Etter å ha grått meg i søvn for at jeg ikke eier en bunad så våknet jeg av en himla fylleringing fra en liten dude jeg kunne vært bestemora til ca i halv 5 tida. Svarte på noen fyllemeldinger med det samme og sovna igjen.
17 mai imorra og jeg er fortsatt uten bunad. det er tragedie. Kanskje jeg bare skal skippe hele dagen, altogether?! Nei, IS må man jo ha. Minst 5.

Jeg vil ha Rogalandsbunad. Den er finest (blå) og heldigvis så kan jeg ha den siden mamma er Stavangersk.For ikke å snakke om MENN I BUNAD da. Hot as hell:Nå var kanskje ikke Kronprins Håkon det beste eksempelet, men det er derimot Petter Stordalen (på bilder ser man ikke høyde så da er han litt hunk):Vurderte i noen minutter og drikke meg sørpe dritings ikveld men det ble bare med tanken når jeg så ut på det deprimerende været så jeg får heller ha det til gode.
Vurderte å prøve Ouija board en kveld. Noen som har prøvd dette og er det så farlig som de sier? Hva er i såfall farlig med det?Når jeg tenker over det så passer disse to kalender'pikene' ganske godt sammen.. hmm.. tror han her fyren var på en homokalender.. men utenom det så ser vi ut som a match made in shirtless heaven, eller hur?Jeg fikk finally ryddet i klesskapet. Klesrommet har nå blitt til et klesskap og det er deeeeeilig. trodde aldri jeg skulle si noe sånt. klesrommet har vel faktisk heller blitt til en liten butikk. aka "SJAPPA".


Sist men ikke minst: slutt å snus da! kjære vakre vene. det er faktisk ekkelt og jeg skal aldri snuse igjen. æææsj


Tenkte ellers og se noen episoder av The Hills istedet for å bli helt fortapt i fotballen som resten av folket her. Føler at det fôrer hjernen bedre... ;)


Så det var min søndag/fundag. Hur er din?


Vi har supert vær i Nord-Norge! (:

Skrevet av: awh

16.mai.2010 19:42

menn i bunad....sikle

Skrevet av: linnea

16.mai.2010 20:04

Jeg har faktisk en mann i bunad! Jippi!! :)

Ha en superduper 17 mai kjære skjønne du! klem i fleng

Skrevet av: Monique Lund

16.mai.2010 23:13

Kjempefin blogg :D <3

The voice - like or dislike?

Gratulerer med dagen!<3

Legg meg til som venn:P<3?

Skrevet av: FAHEEM - EN GUTTEBLOGG!

17.mai.2010 16:36

Øhmmm.. Den kommentaren om snusen.. Var den rettet mot meg eller? :P

Hva ble det til med deg idag da? Jeg gråt meg i søvn igår jeg også faktisk, men det var pga slutten på en bok jeg drev og leste. Såå trist vettø!

OG jeg fikk ei fyllemelding som jeg våkna av. Are we soulmates or whaat?? ;)

Gratulerer med dagen, kjære :-*

Skrevet av: ¢¾ RoCKpriNSeSsan ¢¾

17.mai.2010 23:05