HIPP HIPP HURRA FOR KORPSETS DAGJeg måtte kle meg FORNUFTIG idag siden jeg enda driver og prøver og komme meg over influensa her. Nå er jeg vel på 4 uka her. Føøøkk jeg vil bli frisk så jeg kan gå turer igjen. Nå kan jeg knapt gå 2 meter uten å bli andpusten og snufsete og bryte ut i hysteriske hosteannfall. Hur gøy som helst.Små unger i dress er bare nydelig. Alle menn i dress forresten. Og lille Jonas er intet unntak.


Det er Norge (og USA) i rødt, hvitt og lilla??.. Var en tur innom besteforeldrene mine og latet som jeg var dronninga og stod og vinket til folket fra verandaen på toppen. heeeiheeeeei..

På vei inn til Lyngdal for å se kidsan i toget og nyte korpsmusikk. Jeg var faktisk ikke fyllesjuk denne 17. mai'en og det var jo kryss i taket men det var allikevel i tidligste laget for meg.
Herregud.. toget begynner kl 10.00!!! Neste år vurderer jeg heller bare å se på Hasjmarsj toget. det begynner heldigvis ikke før kl 2.. av og til halv 4.. alt ettersom..


.... kan ikke FATTE  at jeg drømte om å være drillpike når jeg var liten. Jeg syntes de hadde så mye finere kjoler og sko enn korpset. Jeg har etter denne tid fått meg nødvendige linser!


... hehe.. finn 1 feil ;)


... finn en hel haug med feil!

Jeg så HELDIGVIS ikke folketoget/borgertorget på ettermiddagen. Hørte det var tragic as hell, med en haug med traktorer som var 'pyntet'... hahahaha.. really: hahahaha... really 2: Lyngdal........!

Etter barnetoget, eller skoletoget eller hva man kaller det så dro vi opp til.... KVÅS! Det er oppi heia lissom. Meg og mamma var og hjalp kusina mi i sjappa deres, som er oppmøte plassen til alle kvåsbeboere på 17 mai, hvor talen holdes og folk og messingblåsere samles. Vi smurte 800 smørbrød *phew* (nå vil jeg aldri høre at jeg ikke er et godt kone-emne asså) og spiste is.Pappa tok også turen oppom. Jeg vet jeg har kjekk pappa! :)

Smiling på kommando:
Dagens is nr 24 and counting.. Denne gutten prøvde å få meg til å tro at han bare hadde hatt 2 is. det går jo ikke ann på 17. mai. da skal man spise is og pølse til man sprekker, and that's a known fact.
En velfortjent pust i bakken på barnas dag


Malene's første is. Familiebedriften vår gikk så det sang og vi vurderer og starte catering (neida).

Kjørte hjem og sovna! Til mitt forsvar så hadde jeg sovet hele to timer natta før for jeg gråt meg jo som sagt i søvn og etter det lå jeg spent og gledet meg til den store dagen og fikk forståelig nok ikke sove pga det.

Våknet 00.00 (scary I knoooow), trøkte i meg noe sjokolade som jeg alltid må gjøre når jeg har sovet og det er kveld. Ble selskapsyk og sjekket om broderen var våken men han har fått normal døgnrytme igjen og sov *hømmmf* A-mennesker asså! Så da lagde jeg middag i natta og så dagens episode av Paradise og litt skumle vampyrer (The vampire Diaries). Vet ikke hva som var skumlest egentlig.. men Victoria røk ut og det måtte jeg hvertfall feire med enda litt sjokolade.


... rester av ris, kjøttdeig, mais og masse krydder = perfekt nattmat på 2.35 min (var det jeg satt micro'en på)

I 4 tida var himmel og helvete satt i sving og vi for inn til tante Randi i Lyngdal for Jenny var gone missing. Heldigvis bare litt krisemaksimering og 'misforståelser' og daut batteri på diverse mobiler. Åååhoi! 
All is well when ends well :)

Kjørte hjem i 6 tida, stoppa innom bakeren og fikk mamma sjokomelk av mamma. Våknet kraftig når bilen jeg satt i begynte å hyle og dure vilt! Er noe sensor greier som gjør at når den står ulåst og folk sitter i den så slår alarmen ut. Det har skjedd før men det glemte jo både meg og mamma i farta. Flaut hvertfall og jeg er sterkt i mot all form for støy før kl 12.00 på morranen. dette var kl halv 7 ca.. Gud bedre.Nå trenger jeg litt kaffe føler jeg. Må bare svare på mailer og ta meg en laaaang dusj. Det er sol ute og jeg håper at dere får kost dere i maiværet.

så koselige bilder :) hvor er lyngdal forresten?

Skrevet av:

18.mai.2010 15:23

er det bare kameraet som gjør at det ser lilla ut på den sløyfen eller er den sånn?

Skrevet av: Tove

18.mai.2010 15:24

fine bilder!!

Skrevet av:

18.mai.2010 16:30

Så ut som du hadde en kjempekoslig 17 mai! :))

Fin blogg forresten ; )

Skrevet av: Hanna Vaage - my life in San Francisco

21.mai.2010 10:34