TORSDAGSKVELD FRA NYGAARDEN's

Yo!

Etter Paradise finalen som søte Tine vant. (Told you so! men en del av dere gikk 5 på med Emil ;) så henta jeg min buddy Kalle i byen og dro ut til min reservefamilie i Loshavn og så på fantastisk tv og drakk fantastisk vin.
Humoren det gikk i er av beste, sære sorten:

The Big Bang Theory
Arrested Developement
Dr. Who
Top Gear

(extra gøy med rødvin til. alt er gøy med rødvin til) Nå blir det however lenge til neste gang for jeg har den største hodepinen ever. Jeezes..

Jakke fra RiffRaff. Har fått flere fete topper og jakker derfra. I'll show you later.

Jeg har lyst på iPhone. Trodde aldri jeg skulle si det men it is what it is. Bare sjekk alt den kan gjøre, man kan jo aldri kjede seg med en iPhone vel?

Idiotspillet f.eks.
Jeg var gameover etter 2-3 spørsmål jeg.. say no morestart over stod det. so I did..Kom jo litt lenger nå så jeg ble oppgradert til BORDER-LINE IDIOT. great success!Jeg taper igjen!! sucks!

Jeg gir opp og begynner og miste interessen, og får Kalle til å fullføre spillet.. Pretty impressive!Etterpå spiller vi piano for å feire. Spiller We are the Champions, åfkårsJa den iPhonen, den iPhonen. Bør jeg ikke få meg en? Små barn, store gleder sies det...

Skal ut og grille med Lene og lille Adrian nå. Det er jo en skam og sitte inne i dette været og klage på hodeverk, spesielt når det er min egen feil.
Vurderte å ta solarium istad men det virker litt... unødvendig..akkurat idag. Kaaanskje man blir litt brun og blid av denne sola og???

Dagens frokost forresten. Liker jo egentlig ikke pølser, blir kvalm bare med tanken. men denne dugde, utrolig nok. må være fordi den var grilla. I'm weird, I knowKos dæ i sola du Ola!

Nå kan jeg ikke fordra disse apene i Paradise, skulle hatt bank, dårlige forbilder

Skrevet av: Jynny Ræv

21.mai.2010 14:18

Jynny Ræv: tror ikke de tenker så mye på å være forbilder. men enig i det. noen gode forbilder er de ikke akkurat :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

21.mai.2010 17:26

mye mulig det er noe farge i, fint er det uansett :) så lenge det ikke blir for mye "arr" på en måte. men jeg liker det!

Skrevet av: christine

21.mai.2010 19:11