FRÆDDAN

Gud så skjønt å være ute hele dagen. Vi dro oss ut og grillet og BADET. noe jeg synes er helt sjuuukt ettersom det jo ikke er sommer enda, meeeen det var det visst. Hvertfall der vi var. Jeg var pyse og gikk kun til knærne. Løy på meg at jeg hadde mensen men det var bare for å ikke bli ledd av (oups).

Meg og grillmeister Tommy, hubbyen til Lene chillaxer (det er et nytt ord: mix av chilling og relaxing) i sola.


topp fra RiffRaff

Det var plutselig bikinisesong, uten at jeg hadde fått det helt med meg :)Disse småguttene var også tøffere enn meg.. jaja..Heia FIL!  Ikke så sinte nå. Dommeren var jo kjempesøt ;)Inngikk en liten pakt med Lene idag om at vi ikke skal drikke før første uka i juli. Allerede under FIL-kampen idag ble jeg litt tørst, kanskje mest pga sola. Avtok litt etterhvert og fornuften kicka litt mer inn når jeg kom hjem og jeg og pappa ble sittende og høre på gamle LP'er fra ungdommen (hans - ikke min).

Rod Stewart, Bee Gees, Elvis, Elton John, Beatles. Gullrekka nr 2. Det er jo fredag.

Så av med BH'en (ikke brenn den), inn i chillingsklær, av sminken og strike a pose!Koste meg max da sjefen sjøl kom på skjermen. Venta spesielt på "Jersey Girl".Imorra skal jeg male. Det hadde jeg alltid lyst til når jeg var liten men fikk aldri lov. Ting skulle visst bli gjort ordentlig. Høøømf (fornærmelse). Så imorra skal jeg ta igjen for alt det tapte. Wahey!


Å så koseli :) Gleder meg til å bade (til tross for at jeg gruer meg til å vandre i bikini). Haha,

Skrevet av: Veronica Bremnes

22.mai.2010 13:01

Veronica Bremnes: haha ja ikke sant? derfor jeg bare vasset for jeg var ikke heeeelt klar for bikinisesongen :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

22.mai.2010 13:15

Ser ut som at du har hatt en fin fredag! :D Jeg har allerede badet to ganger i år nå :D Hoho ;) Tommel opp for Bruce Springsteen ;) Klem

Skrevet av: Heidi Øksendal

22.mai.2010 13:31

Heidi Øksendal: tipp, topp, tommel opp for Bruce asså!! :) oooh hvor har du badet? det er helt vilt da. var det i fylla? :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

22.mai.2010 13:39

Haha, nei, jeg er faktisk en tøffing ;) Bada på Tonstad, bor jo her jeg nå (hjelp), men bare frem til August, da blir det storbyen ;)

Skrevet av: Heidi Øksendal

22.mai.2010 14:13

Heidi Øksendal: tonstad? hvor i verden er det? :p kaldere der asså? nei jeg bada så vidt i vanse ehhehe... tøffa vettu ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

22.mai.2010 14:28

Haha, du kødder? Geografisk opplyst du er da ;) Det er jo lagt oppi skogen, i Sirdal kommune. Uansett, det er ikke noe sted å vite hvor er egentlig :P Blir godt å flytte til et sted som har folk under 70 år blant befolkningen, og Vinmonopol :)

Skrevet av: Heidi Øksendal - om sminke, hudpleie og livet :)

22.mai.2010 19:47

Fine bilder :))

Skrevet av: siljethuestadaarsand

22.mai.2010 21:27

Utrolig bra bilder :)

Skrevet av: Trine

23.mai.2010 11:05