SÅ VAR DET HELG IGJEN DA...

Det kan bety mye for mange, men for ca hele bygda så betød det ut, og ca alle var på Jochums Pub. Stemning. Vi starta med et gledelig syn av ei herlig rørleggersprekk.


... det MÅTTE jo dokumenteres!

Jeg begynte sterkt ut som sjåfør og viljestyrken var det ikke noe å si på. Det var nok med et lite spørsmål av slaget: "Hva vil du ha å drikke?" og så frista en liiiten spiced gold/sprite litt for mye til å si "bare en cola takk!". Hva skjer med viljestyrke? Man var jo tross alt tørst.

Mens Marius satt i bilen min og sov i noen timer så svinsa vi rundt i lystig lag. wahey.. lenge siden sist fæst og jeg fant formen etter 3-4 drinker bare!  DER er jeg billig i drift gutter. Det er noe annet med my shoes. De bør du helst bruke litt mer på for å få meg nøid ;)

Jeg møtte barnebarnet mitt på byen som har lovet at han aldri igjen skal ringe og vekke meg kl 05.00 på natta for da er bestemor grinete. Vi måtte ta bilde til familiealbummet. (oookay noen interne må han få ha)Så gikk det som det gikk. Nachspiel på Vestersida med tvspill som jeg forresten ACET i, om noen lurte....! True story!! og sing along til gitar. Alle nachspiel burde ha minst en gitar. Gidder ikke komme på nachspiel om ikke du hare gitar, asså. Sånn er det bare. Trøkk på bildene for å få de større da om du er klein i øyan:Farsunds nye storband: The Blokkfløytus! (never mind dobbelthaka mi. stolt!)    &  Heia Inter??? Eller?

Elin og Christine leker tvspill entusiaster. Det ble vi lett og. No problemo. Kjempegøy jo! Spesielt når man er så god som meg i det. ACE.

Greeeeeeit jeg tapte!
Takk for kampen di høne.

Finn en feil på bildet til høyre ;)

Negledesigner Elin Hansen skuffer ikke og stiller med matching manikyr.Jeg prøver meg på gitaren.. Tror folk ble imponert av mitt musikalske talent faktisk.Litt weird at jeg bare fikk spille på den i noen sekunder for det så ut som de likte det kjempegodt? hmm.. jaja.. Another true story folks. Lærte meg et helt grep også. G-string???Jaaaaa..... At ground zero i Farsund city. Og hvorfor jeg går på sokkene kan jeg faktisk ikke svare på.Klein.org er jeg nå og må dra standardfrasene denne gangen og:
 JEG SKAL ALDRI DRIKKE IGJEN / ÅHOOOI.. DET BLIR LENGE TIL NESTE GANG


Rørleggersprekk er alltid digg! :p Ser ut til at du har det moro, Christine! ;) Haha!

Skrevet av: Lene J

26.mai.2010 22:20

Lene J: ja det er alltid greit å få dokumentert noen rørleggersprekker ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

26.mai.2010 22:24

Standard-kommentar hver bidige søndag det!

Gleder meg til å se deg fremføre med gitaren på neste fest ass ;-)

Skrevet av: Simon

26.mai.2010 23:03

Simon: ja det kan LETT skje. skal lære meg minst ett grep til ;) just for you hehe

Skrevet av: Christine Lövendahl

26.mai.2010 23:05

Jeg gleder meg!

Skrevet av: Simon

26.mai.2010 23:10